fbpx

Ne propustite: Predstava Dobre navike

Da zdrave navike nije usvojiti lako, vjerujemo, tko je probao zna svatko, poruka je predstave Dobre navike

U subotu 13. veljače 2021. godine s početkom u 18.00 sati, na rasporedu Teatra Naranča, je predstava Dobre navike.

Dobre navike

Teo je po svemu sudeći običan dječak. Živi sa svojom mamom, a često poslije škole odlazi i do svoje bake – koju voli najviše na svijetu – možda baš zato što ona uvijek priprema za njega posebna jela i slasne deserte. Ali, kada njegova mama odluči promijeniti njihove prehrambene navike te se na Teovom jelovniku po prvi puta nađe svježa riba, Teo se nađe u velikom problemu. Kako živjeti zdravo, i izbjegavati bakine slasne, na baš zdrave recepte, a povrh svega kako zavoljeti ribu, doznajte u novoj predstavi Teatra Naranča Dobre navike.

Dobre navike

Predstava Dobre navike nenametljivog pristupa, uz interakciju s publikom te razigranim songovima osvojit će svakoga u publici, a i ono najbitnije ukazat će na pravilan način života, uz redovitu tjelesnu aktivnost te uravnoteženu prehranu. Kroz predstavu se provlače savjeti stručnjaka poput smjernica Savjetovališta za prehranu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

Dobre navike
GLUME : Irin Šime Rabar, Katja Rabar i Elizabeta Košeto
Termini: 13.2. (subota) u 18:00 i 19:00 sati
Trajanje : 30 minuta

NAPOMENA: Potrebna je rezervacija zbog limitiranog broja mjesta u dvorani na broj telefona 0955222505 i mail: [email protected]

Foto: Press