fbpx

Radionica – Budi šašavi znanstvenik: Voliš se gibat, gibat?

Rijeka…

Budi šašavi znanstvenik je prirodoslovna radionica za djecu starosti od 7 do 10 godina

radionica– Jedinstvenu, zbog ovogodišnjeg 29. dana veljače, subotu iskoristite za dopodnevni posjet Muzeju i prisustvovanju vašeg djeteta edukativnoj radionici Budi šašavi znanstvenik. Gibanja neće nedostajati, a kako ne biste zakasnili s rezervacijom mjesta, što prije razgibajte prste te pozovite ili napišite prijavni e-mail. Dobrodošli – poručuju organizatori.
Budi šašavi znanstvenik je prirodoslovna radionica za djecu starosti od 7 do 10 godina. Polaznici će u edukativnoj i interaktivnoj prirodoslovnoj radionici upoznati zabavnu stranu fizike, kemije, biologije i matematike. U tematskoj radionici otkrit će svijet prirodoslovlja na zanimljiv, drugačiji i neobičan način kroz teoriju, praktični rad, igru i kreativnost. Cilj je, tematskim igrama i interaktivnim pokusima, djeci proširiti znanje i interes za prirodne znanosti.
Program se odvija u Muzeju u Rijeci, 29. veljače 2020., od 11.00 do 12.30 sati, a namijenjen je djeci školskog uzrasta (7-10 godina).
S obzirom na ograničen broj slobodnih mjesta, sudjelovanje je potrebno najaviti na e-mail edukacija@prirodoslovni.com ili telefonom na broj 051/553-669.
– cijena radionice: 30 kn po djetetu, odn. 20 kn za djecu iz iste obitelji
– radionica će se održati ako je najmanje 5 prijavljenih polaznika
– autorica i voditeljica radionice: Katarina Kolak, studentica inženjerstva i fizike materijala

Foto: Press