fbpx

Serija Koristoljublje od subote na HTV2

Koristoljublje

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od subote, 19. prosinca 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.45 sati počinje s prikazivanjem serije Koristoljublje. Ovaj moderan triler, prepun neočekivanih preokreta, bavi se intimnim razmišljanjima i pobudama likova te složenim međuljudskim odnosima.

Koristoljublje

U središtu je priče imućna žena koja se zaljubljuje u puno mlađeg muškarca. Pratimo kako ta veza utječe na njezinu već ionako disfunkcionalnu obitelj. Ponajprije majka, potom supruga, a tek na kraju žena, 60-godišnja Julia (Julia Ormond) cijeli je život stavljala potrebe drugih ispred vlastitih. A onda susreće Benjamina (Ben Barnes), tridesetogodišnjeg pisca reklamnih tekstova mutne prošlosti i upušta se u vezu s njime. Na pomolu je prava drama.
Moraju se suočiti s posljedicama svoje veze kad mračne tajne iz prošlosti počinju razarati ionako narušene odnose u njezinoj obitelji. Je li Julia konačno pronašla sreću koju je oduvijek zasluživala? Ili se pak komplicirani i tajnoviti Benjamin upustio u vezu s njom samo zbog njezina novca, kao što to misli njezina obitelj?

Koristoljublje

Uloge: Julia Ormond, Ben Barnes, Alex Jennings, Nikki Amuka Bird, Sebastian Armesto, Jemima Rooper, Archie Renaux, Karla-Simone Spence, Yasmine Akram.

Foto: Press