fbpx

Sigurna vozačka dozvola – nagrada besplatna vozačka dozvola

Zagreb…

Tematski zanimljiva edukacija – Sigurna vozačka dozvola, koja će biti okrunjena glavnom nagradom – besplatnom vozačkom dozvolom, poručuju organizatori

vozačka dozvolaDanas započinje projekt Sigurna vozačka dozvola koji se održava ovaj petak i subotu u Zagrebu. Naime, Sigurna vozačka dozvola projekt je koji se održava u cilju prevencije i osvještavanja mladih o sigurnosti u prometu, a provodi se u više hrvatskih gradova kroz zabavne sadržaje i tematski zanimljivu edukaciju koja će biti okrunjena glavnom nagradom – besplatnom vozačkom dozvolom. Prvo se događanje održava u Zagrebu 20. i 21. travnja, 2018. godine. Projekt se provodi kroz dva dana u svakom gradu te se ukupno planira kroz 2018. godinu edukacijom zahvatiti više od 3.000 mladih.
Program u Zagrebu:
20. travnja, petak – edukacije u tri srednje zagrebačke škole o sigurnosti u prometu koju provodi udruga Status M koja aktivno djeluje od 2006., a bavi se stvaranjem, provedbom i vrednovanjem odgojno-obrazovnih aktivnosti za mlade, zagovaranjem za prava mladih, provedbom istraživanja o mladima i informiranjem i zagovaranjem s ciljem unaprjeđenja kako njihovog statusa, tako i javnih politika i praksi. Nakon edukacije provest će se ciljani kviz radi kvalitetne integracije znanja na osnovu kojeg će biti dodijeljene vrijedne nagrade, a prva je besplatna vozačka dozvola tj. edukacija za stjecanje vozačke dozvole.
21. travanj, subota s početkom u 11.00 sati, – u centru Zagreba, Kurelčeva ulica, zabavni poligon, dodjela nagrada i ostalo. Program će podržati mlade i poznate osobe s djecom, a detaljne informacije o utjecajnim gostima koji će nam se pridružiti u subotu, imat ćemo u petak, 20. travnja o čemu ćemo vas izvijestiti.

Foto: Press