fbpx

Sveti Nikola darivao najhrabrije mališane

Zagreb…

Sveti Nikola– Ovo je poseban trenutak za nas. Drago mi je da smo imali prilike družiti se s hrabrim malim borcima. Njihova snaga i želja za ozdravljenjem inspirirajući su i zahvalan sam na vremenu koje smo proveli zajedno. Poželjeli smo im brz oporavak i pozvali na susret na jednoj od naših idućih utakmica! – rekao je Lovre Miloš, vaterpolist Mladosti.
Sveti Nikola kojeg s nestrpljenjem očekuju djeca diljem svijeta i ove godine dariva najbolje i najhrabrije. U suradnji s udrugom Ljubav na djelu i Klinikom za dječje bolesti Zagreb, zaštitnik djece posjetio je Zavod za dječju onkologiju i hematologiju ‘Dr. Mladen Ćepulić’ – Klinike za dječje bolesti Zagreb te darovima izmamio osmijeh i veselje na lica mališana koji se liječe na ovom odjelu. Veselo druženje upotpunili su vaterpolisti HAVK Mladosti Lovre Miloš i Ivan Buljubašić koji su kao Nikolini pomoćnici dijelili darove te odgovarali na znatiželjna dječja pitanja.

Sveti Nikola

Sveti Nikola sa zagrebačkim mališanima će se družiti u njegovom Gradu koji prepun mašte, čarolije i ljubavi svoja vrata otvara u srijedu 5. i četvrtak 6. prosinca u zagrebačkom hotelu Academia od 16 do 20 sati.

Foto: Press