fbpx

Treća sezona serije Zločinci u odijelima

Doma TV…

Od 14. veljače premijerno na Doma TV-u – Zločinci u odijelima

Zločinci u odijelimaDoma TV od petka, 14. veljače donosi treću sezonu napete dramske serije Zločinci u odijelima u kojoj nespojivi partneri, FBI agent i poznati prevarant, nastavljaju svoju suradnju te svojom stručnošću pomažu jedno drugome u hvatanju neuhvatljivih zločinaca.
Jedna od najpopularnijih televizijskih serija, Zločinci u odijelima donosi neočekivano partnerstvo prevaranta Neala Caffreyja i agenta FBI-a Petera Burkea. Caffrey svojom stručnošću pomaže Burkeu uhvatiti druge neuhvatljive zločince u zamjenu za slobodu, a zajedno dokazuju da je najteže zločine moguće riješiti samo uz pomoć najlukavijeg zločinca. U trećoj sezoni glumačkoj ekipi pridružila se Hilarie Burton koja je gostovala u nekoliko epizoda druge sezone u ulozi Sare Ellis, simpatije Neala Caffreyja. Na početku treće sezone gledatelji će otkriti na čijoj je strani Neal uistinu.
U trećoj sezoni serije Zločinci u odijelima, Neal postaje prvoosumnjičeni za palež Adlerova skladišta u kojem je navodno izgorjela neprocjenjiva kolekcija umjetnina koje su ukrali nacisti. Neal u to vrijeme nije nosio narukvicu, pa je Peter uvjeren da je Neal ukrao kolekciju prije paleža ili barem zna tko je to učinio. Neal prolazi poligraf, ali Peter zna da je Neal i prije pobjeđivao sustav. Neal nije lagao – u to vrijeme doista nije znao za krađu, ali je ubrzo zatim saznao. Oporuka vrlo imućna čovjeka dovedena je u pitanje. Dvojica nasljednika imaju svaki svoj primjerak oporuke u kojima samo i jedino njima otac ostavlja imovinu vrijednu 40 milijuna dolara. Nealov je zadatak utvrditi jesu li potpisi krivotvoreni, no svi se iznenade kad objavi da su obje oporuke krivotvorine. To nema smisla dok Peter ne otkrije da je pokojni otac skrio zamršene tragove i raznorazne karte u oporuke kako bi braća stigla do prave oporuke i mogućeg nasljedstva.

Foto: Press