fbpx

U mjesecu ljubavi posvetite se sebi u KNAP-u!

Zagreb…

Otvoreni upisi na radionice u KNAP-u

Medijski pokrovitelj Scena.hr

KNAP– Budući da je veljača u znaku ljubavi, darujte ponešto i sebi jer nikada nije kasno da naučite nove vještine. Zato Vam u hladnim zimskim danima Centar KNAP nudi da se zagrijete i pobjegnete od užurbanog ritma života, a pritom pronađite svoj umjetnički izričaj u plesnim, glazbenim i likovnim radionicama – poručuju iz KNAP-a.
Centar kulture na Peščenici KNAP u sklopu mjesečnog programa ‘Volimo se u veljači’ otvara vrata svojih studija novim polaznicama.
– Za sve one koje vole plesati, a željni su novih vještina, kreativnosti i razvoja snage i fleksibilnosti pozivamo na radionicu Suvremenog plesa za odrasle. Ako se pak oduvijek divite savršenim pokretima na daskama velikih kazališta, u KNAPu možete naučiti osnove Klasičnog baleta. Body and Mind radionica kroz primjesu plesnih sekvenci i Vinyasa Flow i Medical joge omogućava da svakome da izrazi i pronađe vlastitu viziju pokreta, opuštanja i koncentracije. Ljubimice ritma i latinoameričkih plesova, svoje će mjesto pronaći na radionici Salsa Lady. Najpopularnije tehnike poput, PortDeBras i Alexandera, ili pilatesa i jazza, jedinstveno se prožimaju i pomažu u oblikovanju tijela na Body Creation radionicama. Ako se lakše izražavate glazbom, na radionici Alkemija glasa i zvuka mogu osvijestiti svoj glas, stav i stil te naučiti nove tehnike disanja i pjevanja. Afinitet prema likovnom izražavanju možete ostvariti na radionici crtanja i slikanja, gdje se uz razvoj osjećaj za boje i prostornost, usvajaju i temeljni pojmovi likovne teorije. Svoju kreativnost također možete potaknuti na radionicama keramike i kiparstva.
U mjesecu ljubavi zavolite sebe i svoje mogućnosti i pridružite nam se u KNAP-u – pozivaju organizatori.

Foto: Press