Velika zvjerka u nedjelju u Zagrebu
By redakcija On 20 velj., 2019 At 10:49 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Mala scena…

Velika zvjerka: Ova tri momka odvest će vas u najzabavniju poslovnu pustolovinu ikad! Čeka li ih posao života ili…? Toliko zabavno da se gleda nekoliko puta!

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Velika zvjerka

Velika ZvjerkaU nedjelju, 24. veljače 2019. godine s početkom u 20.00 sati, na programu u kazalištu Mala scena je predstava Velika zvjerka kazališta Planet Art. Uz obilje britkog i iskričavog humora koji garantira dobru zabavu predstava ‘Velika zvjerka’ nas vodi u svijet današnjeg biznisa i postavlja nam pitanja o autentičnosti i integritetu izvan i šire od uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu i egzistenciji.
Predstava ‘Velika zvjerka’, autora Rogera Velika ZvjerkaRueffa, gledatelje će dočekati duhovitim i zanimljivim dijalozima. Radnja se odvija oko tri marketinška stručnjaka različite životne dobi koji se na jednom marketinškom skupu nadaju da će napraviti posao života, a za to imaju dobar razlog jer na taj skup dolazi čovjek koji taj njihov san može pretvoriti u stvarnost. Što je biznis, koja su njegova pravila i u čemu je tajna uspjeha, samo su neka pitanja na koja ‘Velika Zvjerka’ nudi odgovore baveći se ljudskom egzistencijom izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.
U predstavi igraju Marko Torjanac, Slavko Juraga i Luka Dragić, a režiju potpisuje Slavica Knežević.

Rezervacije i info: 01 468 3352; 01 468 3373; 01 468 3944
blagajna
pon – pet: 8­:30‐16:30 sati
i sat vremena prije početka predstave

Foto: Press

comment closed