Video: Tony Cetinski živi ‘Kao u snu’
By redakcija On 5 velj., 2018 At 02:50 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Novi singl…

Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, poručuje Tony Cetinski

Tony Cetinski

Ako si jedan od najtraženijih glazbenika, godinama si u vrhu scene, a generacije obožavatelja te podržavaju u radu, možeš slobodno reći da živiš svoj san. Život iz snova, Tony Cetinski glazbenik i čovjek, koji uvijek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpjevao je u svojoj novoj pjesmi ‘Kao u snu’.

Tony Cetinski– Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pjesma ipak jedan od mojih ljepših snova. Zato će se po njoj i album zvati ‘Kao u snu’. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni – poručio je Tony Cetinski.
Glazbu i tekst pjesme ‘Kao u snu’ potpisuje Amil Lojo, aranžman je djelo Marka Vojvodića, dok glazbenu produkciju zajednički potpisuju Toni Cetinski i Igor Ivanović. I ovim singlom, kao i u slučaju posljednjih ‘Laku noć’ i ‘Nemam sreće s tobom‘, koji su i dalje među najemitiranijim pjesmama, Toni pokazuje kako mu motiva ne nedostaje.
Istodobno, svoju neiscrpnu energiju i svježinu, pretače u koncerte koji su za sve posjetitelje jedinstveni glazbeni doživljaji, kojima se stoga, bez obzira gdje nastupao, uvijek rado vraćaju.
Uz novu pjesmu, Tony je najavio još jednu glazbenu poslasticu, veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina glazbenog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjem dočekati novi koncert glazbenog velemajstora. Ulaznice za koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.
Do tada uživajte u novoj pjesmi Tonija Cetinskog ‘Kao u snu’ i uživo na jednom od niza koncerata koji vas očekuju:

13.02. Hrvatska, Samobor
16.02. Slovenija, Ljubljana, Cvetličarna
17.02. Slovenija, Ljutomer, Športna dvorana ŠIC Ljutomer
16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen
17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår’n

Autor glazbe: Amil Lojo
Autor teksta: Amil Lojo
Autor aranžmana: Marko Vojvodić
Glazbeni producent: Igor Ivanović
Izvršni producent: Toni Cetinski
Mix i mastering: Igor Ivanović Decibel studio
Tonski snimatelj: Igor Ivanović Decibel studio

Foto: Press – Branko Juričić
Video:

comment closed