fbpx

Vladimir Šeks: Žene su kao anđeli koji hodaju po zemlji

Romantičar…

S premijere predstave ‘Romanca o tri ljubavi’

Vladimir ŠeksJedan od najpoznatijih političara, Vladimir Šeks, jučer je uživao na predstavi ‘Romanca o tri ljubavi‘ Antuna Šoljana u zagrebačkom kazalištu Gavella. Iz pune Gavelline dvorane Šeks je izašao s osmijehom na licu.
– Jedna šarmantna predstava. Jedno lijepo uprizorenje Šoljana. Jedno poimanje zanimljive ljubavi – kazao je dobro raspoloženi Šeks nakon predstave za portal Scena.hr. Tragom predstave o tri ljubavi prepune čežnje i strasti, zanimalo nas je kako poznati političar doživljava žene.
– Kao anđele koji hodaju po zemlji – otkrio je Šeks za portal Scena.hr. Redatelj predstave je Boris Svrtan, koji potpisuje i scenografiju te tekstove songova. U predstavi igra mlada glumačka postava, Martina Čvek, Igor Kovač, Tena Nemet Brankov i Nikola Baće, koja je oduševila publiku. Sjajne kostime je osmislila Marita Ćopo. Mlada glumica Martina Čvek u predstavi nosi metalni pojas nevinosti.
– Pojas nevinosti je bilo poprilično teško nositi. Tijekom proba pojavile su se i neke rane. Nije bio lagan zadatak nositi metalni pojas nevinosti i igrati u cipelama na visoku potpeticu – otkrila je lijepa glumica za portal Scena.hr.
A kako je bilo na premijeri predstave ‘Romanca o tri ljubavi’ pogledajte u fotogaleriji.

Foto: Scena.hr