fbpx

Završio posljednji izlučni turnir Trofej Dinamo

Zagreb…

DinamoNakon što je kiša odgodila završni dan, pobjednike sedmog i posljednjeg izlučnog turnira ovogodišnjeg Trofeja Dinamo doznali smo u ponedjeljak. U seniorskoj kategoriji titulu u Dugavama osvojilo je Cvjetno Poliklinika Milojević, dok je kod veterana najbolji bio Nogometni centar Šalata.
U završnom danu gledali smo polufinala, raspucavanje za treće mjesto i finale kod seniora, te finale kod veterana. Prvo je finale nakon boljeg izvođenja šesteraca izborio Playbox Mr. Jack protiv Pimonta, da bi nakon njih Cvjetno s rutinskih 3:1 svladalo SZZG. Tako su se dečki s Cvjetnog barem djelomično osvetili Zborašima za poraz u finalu Savice. Ipak, okus poraza Zbor je isprao osvajanjem trećeg mjesta. Tako je Pimont u razmaku od samo sat vremena dvaput izgubio na penale, te u konačnici osvojio četvrto mjesto. Dečke iz Pimonta ipak tješi činjenica da su u Dugavama uhvatili zadnji vlak za Šalatu.
DinamoKod veterana je jedan pogodak Igora Leskovara bio dovoljan za obranu titule NC Šalati u Dugavama. Crveno-bijeli bili su bolji od HR Tuninga. Iz momčadi osvajača dolazi i najbolji igrač turnira, Donald Suvajac, dok je najbolji vratar iz poražene momčadi, Hrvoje Smiljanić. Najbolji je strijelac Hrvoje Penava iz treće plasiranog Svetog Petra.
Uslijedilo je potom veliko finale u konkurenciji seniora. Prethodilo mu je puštanje u zrak stotinu humanitarnih lampiona, koji su prodavani kako bi se skupila pomoć obitelji Damira Marijana – Mirčea, po kojem se i zove ovaj turnir. U finalu smo gledali dvoboj mladosti i iskustva, u kojem je ipak iskustvo došlo više do izražaja. Cvjetno je svladalo Playbox 3:0, te tako stiglo do svoje prve titule na ovogodišnjem Trofeju Dinamo, ali i prvog osvajanja Dugava. Iz momčadi Cvjetnog dolaze i dva individualna laureata, najbolji vratar Goran Škorić i najbolji igrač Vedran Matošević. Najbolji je strijelac iz redova poraženog Playboxa – Marko Kubašek.
Nakon sedam odigranih turnira očekuje nas za deset dana (8. i 9. rujna) velika završnica na Šalati u tri kategorije – seniora, žena i veterana. Vidjet ćemo tko će ponijeti laskavu titulu najboljih haklera i haklerica u gradu i okolici i postati legenda. Također, dodajmo kako sve zaljubljenike u futsal kao šlag na torti poslije finala u nedjelju očekuje i sjajna utakmica Futsal Dinama i grčkog Panathinaikosa.

Foto: Press