fbpx

Dalmatinska stand-up comedy večer u Zagrebu!

Zagreb…

Stand-up komičari SplickeScene, u petak 18. listopada 2019. u 20.00 sati nastupaju u Kazalištu Vidra!

Dalmatinska stand-up comedy večerNajbolji splitski komičari nakon godinu dana ponovno dolaze u Zagreb, a sad će po prvi put to napraviti kao članovi kolektiva SplickaScena! Do sada su punili klupske prostore u Splitu, dvorane po Dalmaciji i šire, oduševljavali publiku gdje god su nastupali, no stigao je trenutak da se i ostatku Hrvatske pokažu u najboljem svjetlu. Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.
Za zagrebačko gostovanje su pripremili presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTube-u, jer su prije mjesec dana objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal ‘Stand-up po splicki’. S nestrpljenjem očekuju ovo gostovanje, jer su im dosadašnja iskustva sa zagrebačkom publikom bila redom pozitivna.
Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show ‘Dalmatinska stand-up comedy večer‘ je na rasporedu u petak 18. listopada s početkom u 20.00 u Sceni Vidra. Vidimo se!

Foto: Press