fbpx

4 Tenora oduševila Dubrovnik!

Dubrovnik…

Veličanstveni koncert 4 Tenora u Revelinu

4 TenoraSjajna 4 TenoraVladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak svakodnevno rade na svojoj karijeri koja uključuje brojne nastupe i brojna gostovanja. Tako su održali u sklopu proslave feste sv. Vlaha, koncert u Dubrovniku.
U Revelinu su 4 Tenora uz pratnju svoje grupe izveli najljepše kancone, operne arije i evergreene u svom prepoznatljivom stilu sa zabavnim najavama koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Prošle godine nastupili su u Dubrovniku prilikom svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara na Stradunu i oduševili svojim nastupom, a ovo je bio još jedan veliki koncert u Dubrovniku.
4 TenoraSljedeće što ovi talentirani glazbenici pripremaju je glazbeni spektakl povodom Dana zaljubljenih 17. veljače u Cankarjevu domu u Ljubljani. U najprestižnijem koncertnom prostoru u Sloveniji predstavit će se s novim orkestrom od 14 sjajnih glazbenika s kojim će dirigirati Dinko Appelt i pod novim imenom pod kojim nastupaju u inozemstvu – 4 Tenors!
U poznatom ljubljanskom klubu održali su pressicu koja je izazvala veliku pozornost medija jer su 4 Tenora imali u listopadu veliki nastup u Areni Stožice na kojem su pokazali svu svoju vokalnu čaroliju. Na pressici su izveli i nekoliko pjesama uz klavirsku pratnju i uz svoj karakteristični šarm i pristupačnost brzo osvojili predstavnike medija. Nakon koncerta u Cankarjevu domu čeka ih niz koncerata u Sloveniji gdje vlada veliki interes za njima.
Svoj glazbeni put 4 Tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom i od tada samo nižu uspjehe. Donijeli su prijeko potrebnu svježinu na našu scenu i vrlo brzo su postali miljenici publike.
Nakon njihovih sjajnih pjesama “Sve je tvoje” i “Pričaj mi” u pripremama je nova pjesma u izdanju Scardone s kojom će se predstaviti glazbenom svijetu u ovom novom sastavu. Nova pjesma “Brod bez imena” jedna je u nizu noviteta koji nas očekuju s ovom fantastičnom četvorkom ove godine!

Foto: Press – Dino Avdić