Hari Rončević: Nije jednostavno napuniti Lisinski
By redakcija On 11 tra., 2017 At 12:38 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Koncert…

Uđite u svijet romantičnog Mediterana i budite dio još jednog nezaboravnog glazbenog užitka – koncert Hari Rončević u Lisinskom

Hari Rončević– Izuzetno se veselim predstojećem koncertu, jer nije jednostavno napuniti Lisinski tri puta, što na neki način govori i o mojoj kvaliteti. Uvijek su to bili rasprodani koncerti, izuzetno emotivne atmosfere s divnom publikom, te se nadam kako će se isto ponoviti i ovoga puta – rekao je Hari Rončević o predstojećem koncertu u Lisinskom.
Međusobna ljubav jednog od naših najistaknutijih i najpopularnijih splitskih kantautora i zagrebačke publike traje već godinama. A vrhunac je koncert, kojim jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar Hari Rončević, časti svoje obožavatelje u hramu glazbe, dvorani Vatroslava Lisinskog u utorak 23. svibnja 2017. godine.
Ovo je treći put kako će Hari nastupiti u ovom prekrasnom ambijentu, a prvi njegov nastup ovjekovječen je na jedinstvenom live albumu ‘Kad zapiva Dalmacija’.
Od svojih početaka daleke 1994. godine i legendarnog ‘Getanina’, koncerti Harija Rončevića su posebne glazbene priče koje se trebaju doživjeti. Bilo da nastupa uz podršku klapa ili pak gudačkog orkestra, kako je bilo protekli puta u Lisinskom, riječ je o glazbenim čarolijama.
Zbog svega navedenoga ne propustite čisti glazbeni užitak uz koncert Harija Rončevića, utorak 23. svibnja 2017. godine s početkom u 20.00 sati, koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog.
Ulaznice po cijeni od 80.00 do 150.00 kuna, potražite na blagajni Koncertne dvorane Lisinski i online na lisinski.hr.

Foto: Press arhiva – Željko Petreš

comment closed