Hrvatska ima prvi EDM božićni hit: The Santa!
Piše: redakcija On 22 pro., 2015 At 08:52 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Teaser…

‘If you want a gift you’ve gotta let Santa in…’

The Santa– Htio sam da spot s jedne strane bude creepy, da naš djedica nije običan starac već pravi frajer koji može zbariti curu u klubu. Ideja cijelog spota je da se održava uredski tulum zlatne mladeži koja ispija šampanjac u pomalo uštogljenom điru. No, to se sve promijeni kada dođe Santa koji je u biti bad guy. Došao je dati poklon, tj. napraviti partijanu. Našoj Nini se to nije svidjelo pa je ostala samo u spavaćici kad je on puknuo prstima. Ona počinje bježati od njega jer ga ne želi pustiti IN – rekao je kroz smijeh Filip Dizdar koji je glavni krivac za stihove, ali i za spot.
Band Laid je izbacio prvi božićni EDM hit ‘The Santa‘. Band Laid WHOO?? Mladi glazbenik i režiser Filip Dizdar i vokal benda The Answer Mihael Kvorka udružili su snage kako bi napravili pravu božićnu stvar.
– Ona je sve samo ne obična božićna pjesma uz koju ćeš se lagano ljuljati dok gledaš božićnu jelku s obitelji. Od ove božićne stvari otpast će ti kuglice s bora i nastat će pravi lom – poručuju glazbenici.
Osim Filipa, svoje glasovne sposobnosti u pjesmi pokazao je i DJ Enter Jutra Mihael Kvorka koji se prvi puta upustio u stvaranje EDM stvari.
– Nikad nisam mislio da ću pjevati božićnu stvar, pogotovo u ovom žanru. Iskreno, bio sam i skeptičan kako ću zvučati u EDM stvari. Na kraju sam uživao i ispalo je odlično. Djedica je u našoj pjesmi pravi partijaner s kojim možeš čagati cijelu noć – rekao je Mihael koji tvrdi da nema osobe kojom ova stvar nakon što ju posluša neće ući u uho.
Za sada donosimo samo kratki teaser, poslušajte.

Foto: Press
Video: 

comment closed