fbpx

Indira Levak: Koncertom slavimo 20 godina duge i prekratke karijere

Za portal Scena.hr…

U ovih 20 godina karijere uistinu sam uživala u svakom trenutku, kaže pjevačica

Indira LevakIndira Levak kaže da se uvijek osjeća posebno i ponosno sa slavonskim instrumentom koji u srce dira. Colonia i Slavonia band snimili su naslovnu pjesmu za seriju Zlatni dvori.
– Spot je sniman na jednom prekrasnom slavonskom imanju u Strizivojni. Bilo je bajkovito. Slavonske ravnice koje u meni bude nostalgiju, statisti i ljudi koji žive na imanju, pravi Slavonci u srcu i duši, dobri domaćini koji su nas obasipali samo slavonskim specijalitetima i rakijom – otkrila je Indira za portal Scena.hr. Glazbenica je oduševila publiku izletom u tamburaške vode.
– Godi mi kad čujem da se ljudima sviđa. Moram spomenuti da ovo nije prvi put. Colonia ima fantastičnu suradnju s tamburom – ističe Indira. Dodaje da uživa u slavonskim pjesmama.

Indira Levak

– Čim čujem tamburicu srce zatitra. Ponekad samu pjesmu ni ne registriram jer se prepustim čaroliji koju samo pravi Slavonci prepoznaju. Volim puno pjesama, ali izdvojit ću pjesme ‘Raduje me, raduje’ i ‘Zlatna polja’ kojima je kumovao moj Boris – ispričala je pjevačica. Grupa Colonia velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova slavi 20 godina postojanja.
– Svaki put kad stanem na pozornicu pred svoju publiku je poseban trenutak. Svakako ću pamtiti koncert  5. studenog 2016. godine u Domu sportova jer jednim spektakularnim koncertom, punim iznenađenja, slavimo 20 godina duge i prekratke karijere. Duge po godinama, a kratke po prebrzoj prolaznosti – što znači da sam svih ovih 20 godina uistinu uživala u svakom trenutku – naglasila je Indira te dodaje da njihova publika može očekivati još poneku slavonsku pjesmu.
– Jedva čekam novu tamburašku da zagrijem sva slavonska srca – kazala je glazbenica za portal Scena.hr.

Foto: Indira Levak priv. album