fbpx

Massimo: Ponosan sam na novi album

Glazbenik…

Nakon tri godine, Massimo predstavlja novi album Sada, a raduje se i premijeri singla ‘Lice varalice’. U razgovoru za portal Scena.hr priča o novom albumu te otkriva jedan zanimljiv detalj iz karijere

Massimo– Osjećam se super jer sam završio novi album. I strašno sam ponosan – rekao je Massimo Savić za portal Scena.hr. Raduje se i premijeri novog singla ‘Lice varalice’. Posljednji studijski album ‘1 dan ljubavi’ Massimo je izdao prije tri godine. Glazbenik kaže da je uživao raditi na novom albumu pod nazivom ‘Sada’ s uigranom ekipom. Massimo je nastupio prošlog tjedna na proslavi 10. rođendana Antene Zagreb.
– Radio je moj najomiljeniji medij. Kad bi Massimome netko pitao koji bi mi bili najdraži koncerti, to bi bili koncerti gdje bi bio zastor da se ne vidi tko je na bini, ali ipak izvodim uživo. Uvijek sam imao taj problem stati pred ljude, uvijek mi je to veliko opterećenje. Radio ostavlja dosta toga mašti na volju – ispričao je Massimo za portal Scena.hr.

Više o novom albumu…
Na albumu se nalazi 14 pjesama, od kojih je čak 11 neobjavljeno. Na novom albumu Massimo je ponovno surađivao s autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom MassimoBratošem i Ivanom Popeskićem. Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još dva već poznata autorska imena s prijašnjeg albuma, Sandro Bastiančić i Amil Lojo. Za Massimov novi album po jednu pjesmu potpisuju Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković, Davor PastuovićNewera i Damir Arslanagić. Nakon promocije albuma ‘Sada‘, Massima čeka uzbudljiva ljetna turneja. Nastupa u Šibeniku, Puli, Opatiji i zagrebačkoj Šalati. Još jedna zanimljivost.
– Na stranici cedeterija.com do 25. svibnja obožavatelji mogu naručiti album, a on će na adresu stići do 30. svibnja, kad je službeni datum izlaska. Pet obožavatelja koji naruče album dobit će i ekskluzivnu pozivnicu za druženje s Massimom na svečanoj promociji albuma 29. svibnja u Zagrebu – poručili su iz Aquarius Recordsa.

Foto: Scena.hr