fbpx

Muško-ženski odnosi: Tri treća tromjesečja

Komedija…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Tri tromjesečjaNakon uspješne premijere i reprize predstave ‘Tri treća tromjesečja‘ u veljači, naše trudnice su ponovno na programu i u ožujku, uz napomenu da iako su na sceni tri glumice, nije riječ samo o ženskoj predstavi, jer je način na koji se tematiziraju muško-ženski odnosi jednako nasmijava i gledatelje i gledateljice.
Predstava ‘Tri treća tromjesečja’ Nine Horvat, a redateljice Frane Marije Vranković, na programu je u petak, 17. ožujka 2017. godine s početkom u 20.00 sati. U predstavi igraju: Mia Krajcar, Martina Stjepanović i Nikolina Ljuboja.
KRATAK SADRŽAJ:
Tri treća tromjesečjaPredstava govori tri trudnice u devetom mjesecu trudnoće i o vremena koje provedu u bolnici netom prije poroda. Ivana (Mia Krajcar), je zbog velikog trudničkog trbuha slabo pokretna, ali iznimno znatiželjna. Buduća manekenka Iva (Martina Stjepanović) sve trenutke nadobudno samoslika, a Ivona (Nikolina Ljuboja) bi bila najsretnija da joj se ljubavnik razveo i njom se oženio. Ove tri vrlo životopisne žene na početku ne mogu pronaći zajednički jezik, ali tijekom predstave se povežu na najneočekivaniji način. Iako su na sceni tri glumice, radi se o tri trudnice i u autorskoj su ekipi tri žene, nije riječ samo o ženskoj predstavi, jer je način na koji se tematiziraju muško-ženski odnosi jednako nasmijava i gledatelje i gledateljice.

CIJENA ULAZNICE: 40 kn
REZERVACIJE: blagajna@kazaliste-vinkovci.hr, 032 338 752, 091 2692104

Foto: Press