fbpx

Navojec je tata veseljak, a Ksenija nervozna mama u filmu More

Fotografije sa seta…

POMAŽU MLADIMA: Svi glumci u filmu, kao i cjelokupna filmska ekipa, rade potpuno besplatno. Odrekli su se honorara u korist filma, ističe producentica filma

MoreJučer je počelo snimanje kratkog igranog filma ‘More’ mlade i talentirane producentice Dore Prpić. U filmu glume Ksenija Marinković, Goran Navojec, Mate Gulin, Jolanda Tudor, Roko Sikavica i Klara Anić Kaliger.
– Od 18. – 21. kolovoza snimam svoj diplomski kratki igrani film u Supetru na Braču. Svi glumci u filmu, kao i cjelokupna filmska ekipa, rade potpuno besplatno, odnosno odrekli su se honorara u korist filma More– ističe Dora. Kaže da je na snimanju odlična atmosfera, a glumačka postava funkcionira kao jedna prava obitelj. Film ‘More’ donosi zgode i nezgode četveročlane obitelji koja je uspjela uštedjeti novac za ljetovanje, no zbog kiše većinu odmora osuđeni su na boravak u apartmanu.
– Ksenija igra pomalo nervoznu majku koja obitelj drži na okupu, a Navojec je otac veseljak koji pokušava razvedriti sumornu atmosferu u obitelji – otkrila je producentica. Dodaje da su glumci na ‘prvu’ ušli u svoje uloge. Redatelj filma je Igor Šeregi, a snimatelj je Tomislav Sutlar.

Foto: Press