fbpx

Nina Badrić: Godinama sanjam o velikom koncertu u Splitu!

Split…

Hvala svima na divnim porukama podrške, poručuje Nina Badrić

Nina Badrić– Već godinama sanjam o velikom koncertu u Splitu i moram priznati da su me Splićani dirnuli do suza. Hvala svima koji stižu u Spaladium Arenu i hvala svima na divnim porukama podrške – rekla je Nina Badrić.
Naša glazbena diva, Nina Badrić, iskoristila je prekrasan sunčani utorak za druženje sa Splićanima. Nakon gostovanja na Radio Dalmaciji gdje je slušateljima priredila ekskluzivni koncert Nina je održala konferenciju za novinare i otkrila detalje njezina velikog koncerta u Spaladium Areni za Dan žena, 8. ožujka 2019. godine. Bila je to prava prilika da zahvali publici što je u tako kratkom roku rasprodan velik broj ulaznica. I baš zbog tako izrazito velikog interesa za koncert u prodaju je pušten novi kontingent ulaznica za gornje tribine.
A za spektakl u centru Dalmacije Nina je već počela s pripremama i u planu su brojna iznenađenja:
– Pripremili smo puno toga, najbolju produkciju, prošireni bend, brojna iznenađenja, ali sve to ne bi bilo iznenađenje da vam sada otkrijem detalje, pa je najbolje da dođete u Spaladium Arenu – pozvala Nina Badrić.
Na pitanje što je još publici priredila u 2019. godini Nina odgovara:
– Nakon uspješnog i nagrađivanog singla “Rekao si” plan je izdati još jednu pjesmu, a s njom i novi album. Dugo smo kuhali nove stvari i jako sam sretna što je album skoro gotov. Hvala svima što su podržali pjesmu “Rekao si” i publici i struci. Evo, proglašena je pjesmom godine po izboru Narodnog radija, a čitatelji Jutarnjeg lista nagradili su me titulom pjevačice godine. Još jednom vam od srca hvala.

Ulaznice za nove sektore su u prodaji, ali s obzirom na velik interes, savjetujemo obožavatelje da požure s kupnjom.
Ulaznice u pretprodaji u sustavu Eventim:

100.00 kn – parter
130.00 kn – donja tribina sjedenje
130.00 kn – gornja tribina sjedenje

Foto: Press