fbpx

Nova nagrađivana kriminalistička serija Crna lista

Doma TV…

Crna lista o genijalnom kriminalcu koji svoju pomoć nudi FBI ekipi u hvatanju najtraženijih kriminalaca

Crna listaDoma TV od ponedjeljka, 24. kolovoza 2020. godine donosi novu nagrađivanu kriminalističku seriju Crna lista o genijalnom kriminalcu koji svoju pomoć nudi FBI ekipi u hvatanju najtraženijih kriminalaca. Tvrdeći da može otkriti špijune, teroriste i ubojice, ovaj genijalni um ima samo jedan uvjet, a to je da surađuje s novopečenom agenticom s kojom dijeli neobičnu povezanost.
Kriminalistička drama Crna lista vrti se oko tajanstvenog kriminalca koji se predaje FBI-u nudeći im svoju crnu listu i pomoć u hvatanju ljudi koje je sam godinama štitio. Genijalni kriminalac i bjegunac od zakona Red Reddington pomaže u hvatanju terorista i kriminalaca s dugog popisa najtraženijih, ali samo pod uvjetom da može surađivati s neiskusnom agenticom i profilerkom Elizabeth Keen. Nakon što oprezno pristaje na njegov zahtjev, Liz shvaća da se ispod površine kriminalca krije zanimljiva osoba. Osim što je povezan sa smrću njezina oca, Red uvjerava Liz da njezin suprug Tom nije onakav kakvim se predstavlja. Nakon tog šokantnog otkrića, Elizabeth Keen rastrgana je između veze s muškarcem koji tvrdi da joj je otac i želje da pronikne kroz godine tajni i laži. U međuvremenu Red vodi Liz i FBI do najneobičnijih i najopasnijih kriminalaca.
Serija Crna lista je od samog početka bila ovjenčana mnogim nagradama. Tako je 2014. g. za Zlatni globus nominiran James Spader u kategoriji najboljega glumca, a serija i gotovo svake godine osvoji i poneki Emmy.

Foto: Press