Nova serija na TV: Gas do daske
By redakcija On 28 pro., 2016 At 04:13 PM | Categorized As Film, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Premijerno…

Serija temeljena na istoimenoj uspješnoj filmskoj franšizi Gas do daske, od 2. siječnja premijerno na malim ekranima

Gas do daskeNova TV donosi novu zabavnu seriju ‘Gas do daske‘ nominiranu za nagradu Emmy, koja se temelji na istoimenoj filmskoj franšizi. Serija prati dva naoko nespojiva policijska partnera, brzom na jeziku i nekonvencionalnom detektivu LAPD-ja i staloženom detektivu iz Hong Konga koji uvijek postupa prema pravilima. Ovaj neobičan duo iz dvaju različitih svjetova rješavat će zločine i impresionirati nas uzbudljivim vratolomijama kakve se rijetko viđaju na malim ekranima!
O seriji:
Katkad su različite osobe najbolji partneri. Pripremite se za napetu i dinamičnu seriju ‘Gas do daske’ snimljenoj prema uspješnoj filmskoj franšizi o dva naoko nespojiva policijska partnera, brzom na jeziku i nekonvencionalnom detektivu LAPD-ja i staloženom detektivu iz Hong Konga koji uvijek postupa prema pravilima. ‘Gas do daske’ počinje kad suzdržani i časni detektiv Lee (Jon Gas do daskeFoo) koji je ujedno i vrsni poznavatelj borilačkih vještina stigne u Los Angeles istražiti krađu kineskih predmeta i navodno ubojstvo svoje sestre Kim (Jessika Van). Uz partnera, drskog detektiva Cartera (Justin Hires), mladog policajca koji više voli raditi sam i igrati po vlastitim pravilima, Lee otkriva da je Kim itekako živa te napreduje u hijerarhiji kineske zločinačke organizacije poznate kao Quantou. Iako svoju šeficu kapetanicu Lindsay Cole (Wendie Malick) Carter često izluđuje, ona zna da je on sjajan detektiv koji postiže rezultate te prisiljava Cartera i Leeja na suradnju. Pomaže im narednica Didi Diaz (Aimee Garcia), Carterova prijateljica i bivša partnerica koji se ne ustručava ukoriti ga kad to zaslužuje, a potajno im kao doušnik pomaže i Carterov rođak Gerald (Page Kennedy), sitni kriminalac koji se druži s opakom ekipom. Čak i kad dođe do sudara kultura i osobnosti, Carter i Lee ne mogu poreći da su izvrstan tim.
Ovu seriju temeljenu na istoimenom igranom filmu čini multikulturalna i svježa glumačka ekipa, a obiluje filmskim akcijskim scenama, napetim podvizima i humorom. Serija je 2016. godine nominirana za prestižnu nagradu Emmy u kategoriji koreografije kaskaderskih scena.

(Rush Hour), SAD, 2016., humoristična serija
Tvorci serije: Bill Lawrence, Blake McCormick
Izvršni producenti: Bill Lawrence, Blake McCormick, Steve Franks,
Arthur Sarkissian, Brett Ratner, Jeff Ingold, Toby Emmerich
Glume:
Justin Hires … detektiv Carter
Jon Foo … detektiv Lee
Aimee Garcia … narednica Didi Diaz
Page Kennedy … Gerald
Wendie Malick … kapetanica Lindsay Cole

Foto: Press

comment closed