fbpx

Kumovi i Survivor na YouTube trending listi

Gledatelji revno prate Survivor i Kumove na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama je iznimno popularan i ‘Ples sa zvijezdama’ – ima milijune pregleda!

Nesumnjivo je da gledatelji Nove TV rado prate objavljeni sadržaj na svim platformama, a o tome svjedoče i nedavni podaci gledanosti i brojevi pregleda videa objavljenih na društvenim mrežama te televizijske kuće.

Ukupan broj pregleda videa objavljenih na društvenim mrežama Nove TV prelazi pola milijuna, a video scene iz serije ‘Kumovi‘ te intervju s eliminiranom natjecateljicom emisije ‘Survivor‘ postali su u samo par dana najpopularniji sadržaji na svim društvenim mrežama Nove TV, posebice na YouTubeu.

Naime, glazbeni isječak iz serije Nove TV ‘Kumovi‘ u kojemu Luce (Ana Uršula Najev) pjeva Janku (Momčilo Otašević) pjesmu ‘Žute dunje‘ zauzela je na YouTubeu visoko 3. mjesto trending liste u Hrvatskoj. ‘Kumovi‘, koje gledatelji imaju priliku pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV, najgledanija su serija u Hrvatskoj na svim televizijama.

Svaku minutu u prosjeku prati gotovo pola milijuna gledatelja, a svaka epizoda u prosjeku dosegne gotovo 680.000 gledatelja.

Kandidati ‘Survivora također su postali hit na društvenim mrežama. Natjecateljska emisija najgledaniji je TV program u svom vremenu emitiranja na svim hrvatskim televizijama, a u prosjeku svaka epizoda dosegne malo manje od 580.000 gledatelja.

Survivor specijal‘, čiji novi nastavci izlaze subotom u večernjem terminu na YouTube kanalu Nove TV, donosi dodatne zanimljivosti o showu te detalje koji su promaknuli i najvećim fanovima. Iz nastavka u nastavak, ovogodišnji i prošlogodišnji kandidati iz udobnog naslonjača prisjećaju se svojih najupečatljivijih trenutaka, komentiraju aktualnosti i prognoziraju što će se sljedeće dogoditi u napetom natjecanju za titulu pobjednika ovog adrenalinskog showa.

Prve četiri epizode Survivor YouTube specijala broje preko milijun pregleda na društvenim mrežama, a najnovija peta epizoda s kandidatkinjom Jelenom Perković u manje od dva dana zaradila je više od 52 tisuće pregleda i time dospjela na 12. mjesto trending liste u Hrvatskoj! Survivor je specijal hit i na TikToku gdje je na profilu DNEVNIK.hr-a samo jedan video s bivšim kandidatkinjama ostvario preko 90 tisuća pregleda.

Da plesna groznica vlada ne samo TV ekranom već i društvenim mrežama, potvrđuju izvrsni rezultati Plesa sa zvijezdama na digitalnim kanalima Nove TV. Instagram profil te emisije prošlog tjedna ostvario je 225 tisuća pregleda, a ta se brojka na Facebooku popela na visokih 430 tisuća!

Natjecatelji, njihovi plesovi i backstage trenuci rado se prate i na TikToku na kojemu prošlotjedne objave broje najmanje 214 tisuća pregleda. Od početka sezone emisije ‘Ples sa zvijezdama‘, videozapisi na Instagramu ostvarili su nešto više od 2 milijuna pregleda, TikTok je sakupio nešto više od 3 milijuna, a službena Facebook stranica emisije čak 4 milijuna pregleda objavljenih videozapisa.

Ples sa zvijezdamanajgledanija je zabavna emisija u 2023. godini na svim TV kanalima u zemlji, a u svom terminu emitiranja najgledaniji je sadržaj na svim TV kanalima. Nova sezona ‘Plesa sa zvijezdama‘ u ovoj godini ostvaruje prosječni udio u gledanosti od 33,4 posto. U prosjeku ju prati više od 450.000 gledatelja te je do sada u prosjeku dosezala gotovo milijun gledatelja.

Foto: Press – Nova TV