fbpx

Petar Grašo: Presretan sam što ću imati koncert na Ljetnoj pozornici

Opatija…

U Opatiju se uvijek lijepo vratiti i nadam se da će publika dugo pamtiti taj koncert, kaže Petar Grašo

Petar Grašo

Petar Grašo– Presretan sam što ću imati koncert na Ljetnoj pozornici jer jednako uživam pjevati u velikim dvoranama kao i u intimnijim prostorima. U Opatiju se uvijek lijepo vratiti i nadam se da će publika dugo pamtiti taj koncert – rekao je Petar Grašo.
Splitski pjevač Petar Grašo nakon serije koncerata u rasprodanim dvoranama i Arenama, ne samo u Hrvatskoj već i u regiji, ljetnu turneju najavljuje nastupom u Opatiji. Grašo će tako 19. srpnja 2019. godine u organizaciji Star produkcije nastupiti na opatijskoj Ljetnoj pozornici.
Petar Grašo karijeru je počeo pišući pjesme za velikane poput Olivera Dragojevića, a onda je paralelno pokrenuo pjevačku karijeru, koja uspješno traje već više od 20 godina. Njegovi hitovi redovito osvajaju sve glazbene top liste, a potvrda toga je i gomila nagrada koje je Grašo lani osvojio za svoj hit “Ako te pitaju”.
Osim nagrade publike Cesarica, od Hrvatske diskografske udruge primio je nagradu kao najuspješniji muški izvođač, a pjesma “Ako te pitaju” proglašena je pjesmom godine te Deezer singlom godine. Uspjeh je postigao i u regiji. Na dodjeli “Music Awards Ceremony” u Beogradu proglašen je najboljim pop izvođačem, a u Skoplju, na makedonskoj najznačajnijoj manifestaciji Zlatna bubamara dobio je nagradu za “Ako te pitaju” za najveći regionalni hit godine.
Grašini nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više.
Nastup na Ljetnoj pozornici pred 2000 posjetitelja bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice za Grašin koncert 19. srpnja u Opatiji možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Press arhiva