fbpx

Kao predgrupa Stingu bend Buđenje!

Pula…

U prodaji još samo 2500 ulaznica za najiščekivani ljetni koncert

Sting, Joe Bašić– Mogućnost koja nam se pružila gostovanjem s ovako velikom svjetskom zvijezdom i vjerodostojnim izvođačem je ravna dobitku na lutriji! Uopće dovođenje Buđenja u kontekst sa Stingom je najbolji mogući način prezentacije benda općenito, ali i naše nove pjesme Samo ti, samo ja. Drago mi je što postoji ovako velika i ozbiljna agencija kao što je MPG i što je u stanju dovesti svjetske glazbenike u Hrvatsku, a i promovirati hrvatske izvođače na svjetskim pozornicama – rekao je Darko Bakić, frontmen grupe Buđenje.
Grupa Buđenje ovih dana dobila je veliko priznanje! Ovaj domaći pop rock bend nastupit će 26. srpnja 2017. godine u pulskoj Areni kao predgrupa velikanu svjetske glazbene scene Stingu u sklopu europskog dijela turneje 57th & 9th. Nastup uz poznatog engleskog glazbenika i dobitnika nagrade Grammy bit će kruna njihove dosadašnje karijere te iznimna prilika da na najbolji način svijetu predstave hrvatsku glazbu.
BuđenjeHrvatski pop rock sastav Buđenje svoju karijeru na domaćoj glazbenoj sceni gradi već više od šesnaest godina. Darko Bakić, frontmen sastava te glavni autor glazbe i tekstova, osnovao je bend s grupom prijatelja za vrijeme studiranja u Zagrebu. Buđenje je danas jedan od najatraktivnijih hrvatskih koncertnih bendova, a svojim hitovima Ljubav nema pravila, Nije to Ljubav, Ne govori više i Oprostija bi sve oduševljavaju sve one koji vole kvalitetnu pop rock glazbu. Bend potpisuje četiri studijskih albuma, ali i jedan live album sa svog samostalnog koncerta u kazalištu Kerempuh. Članovi benda su Darko Bakić (vokal, gitara), Igor Ivanović (vokal, klavijature), Vedran Baotić (gitara), Josip Radić (bas) te Marko Duvnjak (bubnjevi).
Interes za koncertom izrazito je velik što potvrđuje i najnoviji podatak iz Eventima kako je u prodaji ostalo još samo 2500 ulaznica, a obožavatelji stižu iz čak 24 zemlje svijeta, uključujući i SAD, Španjolsku, Njemačku, Nizozemsku, Poljsku i druge. Sve VIP ulaznice te ulaznice za balkon su već rasprodane, a one regularne mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) po cijeni od 590 kuna za tribinu, 690 kuna za parter te 790 kuna za parter naprijed.

Foto: Press