fbpx

Velika završnica osme sezone showa Zvijezde pjevaju!

Zagreb…

Zvijezde pjevajuDanas, 20. travnja 2019. godine, na Prvom programu (HRT – HTV1), pred nama je velika završnica osme sezone showa Zvijezde pjevaju u kojoj ćemo doznati koji će par ponijeti titulu pobjednika. Hoće li to biti Ashley i Bojan ili Tara i Dino? Finalisti će izvesti jednu pjesmu bržeg i jednu sporijeg ritma koju su već izveli ove sezone, i to prema vlastitom odabiru, te jednu novu pjesmu koja bi trebala simbolizirati njihov put do finala, Zvijezde pjevajuodnosno njihovo iskustvo tijekom dosadašnjih sedam emisija. Počastit će nas i zajedničkom izvedbom jednog hrvatskog hita iz 80-ih.
Također, posljednji put vidjet ćemo sve natjecatelje zajedno. Emisija će početi podsjećanjem na cijelu sezonu te zajedničkim nastupom šest parova ne-finalista. U show programu pripremili smo posebno iznenađenje koje ima veze s našim sjajnim žirijem u sastavu: Valentina Fijačko Kobić, Miroslav Škoro, Danijela Martinović i Remi. Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, redatelj Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.
Završnicu osme sezone showa Zvijezde pjevaju gledajte u subotu na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT – HTV1) u 20 sati i 15 minuta.

Glasovanje već traje, a brojevi su uvijek isti:
ASHLEY i BOJAN – 065 700 002 ili PAR2 na 60054
TARA i DINO – 065 700 003 ili PAR3 na 60054

Foto: Press