Video: CineStar TV Fantasy – jedinstveni filmski kanal!
Piše: redakcija On 27 lip., 2015 At 05:09 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zastrašujuće dobro…

TV FantasyUskoro nam stiže novi, jedinstveni filmski kanal posebno osmišljen za sve obožavatelje žanrova koji prikazuju likove iz mašte, stvorenja iz snova i filmove od kojih prolaze trnci i zastaje dah, Novi CineStar TV Fantasy jedini je TV kanal u regiji koji objedinjuje najuzbudljivije i najmaštovitije žanrove poput misterija, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture, katastrofe, kao i filmove o superjunacima, čudovištima TV Fantasyte nezaobilazne animacije. Za sve one koji žele biti očarani, uvučeni u svijet magije i fantastičnog, za sve koji žele doživjeti najintenzivnije filmske osjećaje, CineStar TV Fantasy bit će prvi izbor TV kanala.
Novi kanal CineStar TV grupe, CineStar TV Fantasy, moći ćete pogledati u osnovnom paketu na odabranim TV platformama, gdje će se pridružiti već postojećim domaćim, specijaliziranim televizijskim kanalima CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller, najgledanijim filmskim kanalima u regiji.
Proročanstva, Looper, Knjiga iskupljenja, Izvorni kod, Zla kob, Majstori iluzije, Zabranjeno kraljevstvo i Arthur i Maltazardova osveta samo su neki od TV naslova kojima nas povodom dolaska na televizijske ekrane časti CineStar TV Fantasy!

Foto: Press
Video:

comment closed