fbpx

Premijera mjuzikla Divan Božić nagrađena ovacijama

Žar ptica…

Mjuzikl ‘Divan Božić’ dio je i velikog humanitarnog projekta ‘Nije sam onaj koji ima prijatelja’ za pomoć Udruzi Hrabri telefon

Divan Božić

Divan BožićJučer je bila premijera mjuzikla ‘Divan Božić‘ autorice teksta Vesne Ravenšćak Lozić u zagrebačkom kazalištu Žar ptica. Glazbu mjuzikla potpisuje Bojan Jambrošić, a redatelj je Robert Bošković. Glumce Vesnu, Bojana, Dunju Fajdić, Marka Hergešića, Petra Atanasoskog te Zorana Pribičevića publika je nagradila ovacijama. Mjuzikl ‘Divan Božić’ dio je i velikog humanitarnog projekta ‘Nije sam onaj koji ima prijatelja’ za pomoć Udruzi Hrabri Divan Božićtelefon. Mali unikatni krpeni psić, koji se prodavao na premijeri za pomoć Hrabrom telefonu te će se prodavati tijekom prosinca, izrađen je u krojačkoj radionici GK Žar ptica prema zamisli kostimografa i scenografa predstave Patricija Alejandra Aguera.
– Roditelji su ih kupovali svojoj djeci u želji da im bude poseban dar koji će pamtiti – rekla je jedna od nositeljica humanitarnog projekta Milanka Čolović. Na premijeri su bili i volonteri Udruge Hrabri telefon te predsjednica Udruge, Hana Hrpka.

Divan Božić

A što je Vesna Ravenšćak Lozić, autorica teksta mjuzikla Divan Božić, kazala u intervjuu za portal Scena.hr pročitajte na linku.

Foto: Press – GK Žar ptica