fbpx

Providenca: Severina, Goran Karan i Giuliano u spotu Takva sam ja

Video…

U novom spotu ‘Takva sam ja’ uz Mirellu i Zoricu pojavljuje se Severina, Goran Karan i Giuliano

Severina– Mirella i Zorica su posebne, imaju neku nevjerojatnu energiju. Meni je ovo preslatko – rekla je Severina.
Providenca je splitska grupa koja se nakon trogodišnjeg koncertnog djelovanja odlučila predstaviti pjesmom ‘Takva sam ja’ autora Gorana Karana i producenta Nikše Bratoša.
– Nakon velikog broja nastupa osjetile smo kako postoji potreba i prostor za pjesmama, kako bi rekli, ‘za našu dušu’ – kazala je Mirella Meić.
– Zorica i ja vođene vlastitim glazbenim ukusom i reakcijama publike, kreirale smo program koji se obraća najviše ženskoj publici. Znači, dame biraju!
– Poželjele smo se osloboditi pritiska trendova i našom glazbom donijeti ljudima radost života – rekla je Zorica Bučić i dodala:
Providenca– Mirella i ja smo nastupajući u mjuziklu Naša bila štorija imale priliku opet doživjeti glazbu kao prvu ljubav.
Spot za pjesmu ‘Takva sam ja’ je sniman u Splitu i Mariboru, a režirao ga je Matko Petrić. Uz Zoricu i Mirellu u spotu se pojavljuju Severina, Goran Karan i Giuliano.
– Prilikom gostovanja mjuzikla Naša bila štorija u Mariboru, došlo je do jedne zabavne situacije u kojoj smo Severina, Giuliano i ja, nakon što su nam Mirella i Zorica pokazale pjesmu, odlučili sudjelovati i javno se zabaviti u njihovom spotu –ispričao je Goran Karan.
– Ma mi smo u Štoriji svi ka familja! Mirella je ovo lito bar pet puta spremala marendu za cilu ekipu pa nisam smija ni reć da neću hahahaha – dodao je Giuliano.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rqtaejNTrp4[/embedyt]