fbpx

Sonja Kovač i Gordan Vogleš napustili Ples sa zvijezdama

Show…

Sonja Kovač i Gordan VoglešSonja Kovač i Gordan Vogleš napustili su ‘Ples sa zvijezdama‘, no već u ovu nedjelju dobit će priliku zajedno s preostalim parovima koji su ispali iz natjecanja vratiti se u show. Naime, iduće nedjelje na plesni podij opet staju zvijezde Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač skupa sa svojim plesnim partnerima. Koga gledatelji žele ponovno pratiti u plesnim cipelama, vidjet ćemo nakon nastupa šest parova koji će se boriti za naklonost žirija i publike već ove nedjelje.
Nakon pojedinačnih plesova šest parova vidjeli smo ove nedjelje i nastupe timova: ”CZ bolji” kojeg su predvodili Ivan Šarić i Paula Jeričević i tim ”Slatkiši” na čelu sa Slavkom Sobinom i Gabrielom Pilić. Žiri je odlučio da je ‘cz bolji’ ipak bio taj tim, a to im je donijelo i dodatne bodove.
– Oduševili ste me jer moramo gledati prvo sinkronizaciju i u tome ste bili izvrsni. Ostavili ste fantastičan dojam – zaključio je Nicolas.
– Parovi su bili na visokoj razini, formacije sinkronizirane, energija fantastična – pohvalio ih je Dinko.
– Jako lijepo plešete, poštujete se što je bitno za ovakav ples – rekla je Tamara.
Tim “Slatkiši” plesao je jive.
– Meni ste bili dosta ujednačeni, ali mislim da ste trebali malo bolje kondicijski otplesati – poručila im je Tamara.
Almira je priznala kako je jive teža disciplina, ali da se tim previše raspadao.
– Dopalo mi se što ste iskoristili hip hop formacije i bili ste mrvicu manje sinkronizirani nego prvi tim – zaključio je Nicolas.
– Po mom ukusu ste bili koreografski neujednačeni, ali slatki ste bili – kratak je bio Dinko.

Foto: Press