Plišani mjuzikl: Sretna priča jednog medvjedića

6. prosinca u @KUC Travno – Sretna priča jednog medvjedića

‘Jednog dana jedan tata jednog medu s police trgovine uze’. Tako medo započinje svoj put kroz odrastanje jedne djevojčice. Put od najvećeg prijateljstva, do napuštanja i gubitka identiteta. Kako se na kraju ‘davno zaboravljen i paučinom prekriven’ medvjedić probudio iz plišanog sna?

medvjedića

Zašto je bitno ne zapostavljati svoje igračke? Koje je najvažnije od najvažnijeg pravila odrastanja? Odgovore na ova i druga bitna životna pitanja doznajte u ovom veselom i poučnom plišanom mjuziklu. Predstava potiče empatičnost, kreativnost i druge odgojne vrijednosti kod djece i njihovih roditelja. Tema igre i važnost igre za odgojno-obrazovni proces svakog djeteta pretače se i na svijet odraslih – ne samo kao najprirodnija metoda učenja, već i kao najprirodniji recept za ljudsku sreću.
Sretna je priča svoj put započela 2019. godine u sklopu humanitarne akcije prikupljanja plišanih igračaka koju je organizirala Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu. U početku je postojala samo kao naslov akcije i recital, godinu dana nakon toga razvila se u slikovnicu, da bi konačno u produkciji Malog teatra zaživjela kao predstava za cijelu obitelj.
Prije i nakon predstave na blagajni ćete moći kupiti i svoj primjerak slikovnice Sretna priča jednog medvjedića, autora Igora Bakse.

nedjelja, 6.12. 2020. u 16.00 @KUC Travno
Cijena ulaznice: 30 kn (moguće kupiti na ulazu pola sata prije predstave)
Uzrast: 3 – 9 godina
Trajanje: 40 minuta
Info/ulaznice: kod organizatora, [email protected]; inbox Facebook stranice Malog teatra

Sretna priča jednog medvjedića
REŽIJA: IGOR BAKSA
TEKST I DRAMATIZACIJA: IGOR BAKSA, MARTA CEROVEČKI
GLAZBA: IVAN PETRANOVIĆ
LUTKE: PLISANIMEDO.HR
SCENOGRAFIJA: NIKOLINA KNEŽEVIĆ HRGOVIĆ
KOREOGRAFIJA: MIA ZALUKAR
LIKOVNO OBLIKOVANJE: IVANA GEČEK
IGRAJU: MARTA CEROVEČKI, IGOR BAKSA

Foto: Press