fbpx

Svečano izvedena 50.-ta predstava Tko pjeva zlo ne misli

Zagreb…

Tko pjeva zlo ne misli

Tko pjeva zlo ne misliU Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, sinoć je 50. put izvedena predstava Tko pjeva zlo ne misli u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Zrinka Cvitešić.
Podsjetimo, premijerna izvedba predstave Tko pjeva zlo ne misli održana je u rujnu 2017. godine.
– Zrinka Cvitešić je ulogu napravila potpuno drugačije, što je za mene silno interesantno. Predstava je drugačija i odgovara današnjem Tko pjeva zlo ne mislivremenu. Sjajan tekst i publika to dobro prihvaća. U nekoliko momenata bila sam malo tužna. Sjetila sam se onih vremena kad smo mi snimali taj film s ljudima od kojih nekih danas više nema, ali vjerujem da su oni bili večeras s nama – kazala je nakon premijere nostalgična Mirjana Bohanec-Vidović za portal Scena.hr.
U predstavi igraju i: Ivan Colarić, Ivan Glowatzky, Dušan Gojić, Nikša Kušelj, Dora Lipovčan, Vanja Matujec, Iva Mihalić, Vlasta Ramljak, Barbara Vicković, Silvio Vovk i Mirta Zečević. Scenografkinja je Tanja Lacko, kostimografkinja Doris Kristić, dramaturginja Nina Bajsić svjetlo oblikuje Aleksandar Čavlek, a scenski pokret Pravdan Devlahović, asistentica redatelja je Hana Zrnčić Dim.

Foto: Press – Luka Dubroja