fbpx

Paul Smith kolekcije stigle u Hrvatsku!

Heraldi…

Paul SmithU društvu Giorgia Ferraiolia te Stefana Marcona, ključnih brand managera branda Paul Smith, jučer je u Heraldi for men storeu predstavljena proljetna kolekcija britanskog viteza mode, čije su odjevne kombinacije od sada dostupne i u Zagrebu, ekskluzivno u Heraldi for men storeu. U posljednjih 40 godina rada, Paul Smith je postao sinonim ne samo za modu, već i popularnu kulturu općenito, a njegove prepoznatljive prugice krase automobile, hladnjake, fotoaparate te brojne druge predmete.
British i London kolekcije odjeće, cipele te modne dodatke za proljeće/ ljeto, koji su predstavljeni jučer navečer, povezuju boje i printovi karakteristični za Paul Smith70-e, tradicionalne, besprijekorne tehnike šivanja te detalji sa sportske odjeće preneseni u business i street odjevne kombinacije. Uz brojne fanove mode koji su prisustvovali promociji novih kolekcija, prepoznatljiv potpis Paula Smitha privukao je i Natašu Janjić Lokas, Marka Tolju, Amara Bukvića, Ivana Šarića, Jelenu Perčin te Sandru Bagarić.
Uz Paul Smith kolekcije, u Heraldi for men storeu možete pronaći i odjevne kombinacije s potpisom Joop!, Strellson, Canali te Church’s.

O kolekciji:

Odvažne nijanse žute i boje breskve provlače se kroz pletene odjevne predmete i nabrane hlače, dok se kod odijela koristi colour-block tehnika kombinacije više jakih boja, a sve kao protuteža bjelkastim nijansama. Jarka roza i šarene nijanse dominiraju kod vješto krojenih jakni. Ovdje je crna korištena kao highlight, kako u paletama boja kod pletenih odjevnih predmeta i hlača, tako i kod potpuno crnih kratkih hlača širokih nogavica.
Hedonizam 70-ih ponovno dolazi do izražaja kod novih konstrukcija s istaknutim sportskim karakteristikama, dok je funkcionalnost stavljena u drugi plan. Svila i teleća koža tvore izvanredno ekstravagantnu i elegantnu sportsku opremu. Vezovi s mnogo detalja, žakard s klaunovima te kontrastne tkanine stvaraju dinamične tonove kako bi se dobili luksuzni komadi.
Oštre siluete pridaju dodatnu sofisticiranost sportskim obilježjima. Kod ramena i struka prevladava uska forma, dok su reveri i ovratnici produženi i naglašeni. Casual odjeća je sastavljena od rezanih dijelova dok su jakne s jednim gumbom malo produžene, a hlače punije, što je još jedno obilježje karakteristično za 70-e. Važnu ulogu imaju i detalji pa su posebno naglašeni elementi vezica i pozlaćeni patent zatvarači.
Modni dodaci poput malih bumbag torbica koje se nose oko struka, torbe nalik na male vrećice i ruksaci imaju naglašenu praktičnu ulogu, no izrađeni su s iznimnom finoćom kako bi se dobili luksuzni predmeti. Tonovi karakteristični za liniju odjeće provlače se i kroz footwear kolekciju oxfordica i mokasina koje su modernizirane cvjetnim detaljima.

Foto: Press