fbpx

Tereza Kesovija – To sam ja!

Split…

Velikim koncertnim spektaklom pod nazivom ‘To sam ja’ Tereza Kesovija obilježava 60 godina svoje prestižne karijere

Tereza KesovijaU nedjelju, 13. svibnja s početkom u 20.00 sati, naša velika glazbena diva Tereza Kesovija obilježit će 60 godina svoje prestižne karijere velikim koncertnim spektaklom pod nazivom ‘To sam ja’ u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu. Koncertom će objediniti redom najznačajnije pjesme koje su obilježile njezinu briljantnu glazbenu karijeru a ujedno i glazbenu povijest Hrvatske koju je promovirala diljem svijeta.
Tereza Kesovija uistinu je jedna od najvećih glazbenih diva što potvrđuju i nebrojene nagrade struke i publike, preko 1000 snimljenih pjesama redom najeminentnijih autora, brojni nastupi diljem svijeta a ponajviše vjerna publika koja Tereza Kesovijaiznimno cijeni njenu nadasve neponovljivu interpretaciju i nezaustavljivu energiju kojom ova diva jednostavno osvaja svakog slušatelja.
– Iznimna nam je čast što možemo najaviti ovaj glazbeni spektakl koji će nam gđa Kesovija nesumnjivo pružiti 13. svibnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu. Split i Tereza javno se vole još od davne 1964. godine kada je prvi put otpjevala ‘himnu’ našeg grada ‘Nima Splita do Splita’, a ta ljubav jasno će se vidjeti i na ovom velikom slavljeničkom koncertu naše dive. Zahvaljujemo Turističkoj zajednici grada Splita koja je svojim pokroviteljstvom pomogla u realizaciji koncerta, a za sve štovatelje glazbe gđe Kesovije sjevernije od Splita najavljujemo i koncert u Zadru već 15. svibnja u tamošnjem Hrvatskom narodnom kazalištu – rekla je Anet Rožić u ime organizatora koncerta.
Ulaznice po cijeni od 100 i 120 kn mogu se kupiti putem online sustava www.croatia-tickets.com i na blagajni HNK radnim danom od 9 do 20 te subotom od 9 do 12 sati.

Foto: Press – Vjekoslav Gavrić