fbpx

Tko će odnijeti pobjedu u TLZP: Paola, Katarina, Maja ili Amel?

Show…

Finale TLZP: Katarina Baban, Paola Valić Bekić, Maja Bajamić i Amel Ćurić

TLZPTrinaesta, finalna emisija showa Tvoje lice zvuči poznato u Hrvatskoj ove će nedjelje odgovoriti na pitanje tko je pobjednik pete sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Jedna od natjecatelja koja je primila najviše komplimenata od žirija ove sezone je Katarina Baban koja kaže kako joj je ovo iskustvo pomoglo za suzbijanje treme.
– Show mi je dobro došao za podizanje samopouzdanja i sad se još sigurnije osjećam na sceni – istaknula je Katarina.
– Glas mi je dosta napredovao, a i dosta sam se naplesala tijekom sezone“, dodala je.
– Posebno ću pamtiti transformacije u Jasona Derula i Rihannu – izdvojila je Katarina. U finalu joj je gljiva dodijelila transformaciju u pop ikonu Britney Spears.
Paola Valić Bekić veliko je iznenađenje ovoga showa, a kaže kako je ovo iskustvo projekt njenoga života.
– Mislim da sam iščupala iz sebe neke skrivene talente – kazala je.
– Prve tri ili četiri emisije se ni ne sjećam, a sa Siom je krenula moja uzlazna putanja – prisjetila se i dodala kako joj je najteže bilo usklađivati pokrete s glazbom i transformirati se u muške likove.
– Samu sebe sam ugodno iznenadila i jako sam ponosna zbog svega ovog. Ovo je bilo iskustvo koje ću pamtiti i pričati unucima – izjavila je. U finalnoj emisiji gledatelji će Paolu moći vidjeti u ulozi Celine Dion.
Rezimirajući sezonu, Maja Bajamić kaže kako je izrazito sretna i ponosna što je došla do finalne emisije.
– Ovaj show mi je omogućio priliku da pokažem što sam do sad naučila – ističe.
– Prošla sam sito i rešeto u showu – kaže Maja koja je ove sezone u čak tri emisije odnijela pobjedu.
– Najteži zadatak bila mi je Danijela Martinović jer smo totalno različite – izjavila je Maja koja će se na pozornici u finalu pojaviti kao Catherine Zeta Jones u mjuziklu Chicago.
Amel Ćurić, jedini muškarac u finalu, kaže kako bi svoje iskustvo definitivno ponovio.
– Sudjelovao sam u više različitih showova, ali ovo je definitivno najteži – priznaje i kaže kako u nekim trenucima nije bio zadovoljan ocjenama žirija.
– Sigurno da su mi jedni od najdražih nastupa oni u kojima sam pobijedio, Josipa Lisac i Kićo Slabinac, a najteže mi se bilo popeti na štikle – govori Amel osvrćući se na čitavu sezonu.
– Tko god kaže da mu je svejedno je li u finalu, taj laže – iskreno kaže. U finalnoj će se emisiji Amel transformirati u pobjednika zagrebačkog Eurosonga 1990., Tota Cutugna.
U revijalnom dijelu večeri nastupit će ostali natjecatelji koji nisu ušli u finale, ali u parovima, pa će tako Matko Knešaurek i Ana Vilenica nastupiti kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez. Davor Dretar Drele i Damir Poljičak u finalu će nakratko postati Doris Dragović i Mladen Bodalec.
Tko će odnijeti pobjedu u petoj sezoni zabavno-glazbenog showa TLZP ne propustite pogledati ove nedjelje u 20.00 sati na Novoj TV!

Foto: Press