Tony Cetinski: Snovi postoje da bi se sanjali
By redakcija On 2 velj., 2018 At 02:57 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Kao u snu…

Dvostruko iznenađenje: Tony Cetinski najavljuje novu pjesmu ‘Kao u snu’ i spektakularni koncert u Sava Centru 26. travnja

Tony Cetinski– Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pjesma ipak jedan od mojih ljepših snova. Zato će se po njoj i album zvati ‘Kao u snu’. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni – poručio je Tony Cetinski najavljujući novi singl kojeg možete slušati od ponedjeljka 05. veljače.
Glazbu i tekst pjesme ‘Kao u snu’ potpisuje Amil Lojo, aranžman potpisuje Marko Vojvodić, a glazbeni producenti su Tony Cetinski i Igor Ivanović.
Kada te obožavatelji godinama podržavaju u glazbenom radu, istodobno si u vrhu scene, a za koncerte se uvijek traži ulaznica više, sve što možeš reći je, kako živiš, kao u snu. Upravo to, napravio je glazbenik i čovjek, koji uvijek ističe ljubav kao svoj pokretač i životni moto, Toni Cetinski, otkrivši naziv nove pjesme ‘Kao u snu’.
Posljednji singlovi ‘Laku noć’ i ‘Nemam sreće s tobom‘, nalaze se među najemitiranijim pjesmama, a Tony prema ocjenama struke i fanova, nikada nije izgledao motiviranije, svježije, energičnije, dok su nastupi pravi glazbeni doživljaj.
Uz novu pjesmu, Tony je najavio još jednu glazbenu poslasticu, veliki koncert 26. travnja u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina glazbenog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjem dočekati novi koncert glazbenog velemajstora.

Ulaznice za koncert već su u prodaji, a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.
Do tada uživajte u novoj pjesmi Tonija Cetinskog ‘Kao u snu’ koju u radijskom eteru možete slušati od ponedjeljka 05. veljače, kao i prvom od niza koncerata koji vas očekuju;
13. veljače – Hrvatska, Samobor, Trg kralja Tomislava 5
16. ožujka – Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen
17. ožujka – Švedska, Göteborg, Trädgår’n

Foto: Press – Matteo Cetinski

comment closed