fbpx

Treća sezona serije Crno-bijeli svijet od ponedjeljka ponovno na TV

Na HRT-u…

Radnja treće sezone Crno-bijeli svijet prati zbivanja tijekom 1983. i 1984. godine

Crno-bijeli svijetHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka 21. rujna 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u udarnom terminu od 21.05 sati počinje s ponovnim prikazivanjem treće sezone hvaljene domaće dramske serije Crno-bijeli svijet.
Dramsko-humoristična serija Crno-bijeli svijet, autora Gorana Kulenovića, duhovita je priča o osamdesetim godinama prošlog stoljeća i podsjećanje na vrijeme obilježeno socijalističko-samoupravnim apsurdima i polaganim raspadom tadašnje države, u kojem je mlada generacija otkrivala prostor slobode izražavanja kroz medije i umjetnost, a nadasve kroz glazbu.
Crno-bijeli svijetRadnja treće sezone prati zbivanja tijekom 1983. i 1984. godine, a u 12 epizoda dobro poznati junaci serije naći će se na Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu, izboru za Miss Jugoslavije, senzacionalnoj Mimarinoj izložbi u vili Zagorje, ali i na satovima aerobika, kolinju, regrutaciji, zagrebačkom moru – tada još neuređenom Jarunu, na vojnoj vježbi, Hreliću, računalnom tečaju, kao i na brojnim kultnim zagrebačkim mjestima.
Privredna kriza sve je prisutnija, neki će biti primorani promijeniti posao, okušati se u privatnom biznisu, neki će biti stavljeni “na led” u poduzeću, a neki će se hrabro i pomalo nepromišljeno uhvatiti ukoštac s novim tehnologijama. Treća sezona donosi i nove ljubavi, prosidbe, prekide, kao i povratak nekih starih prijatelja.

Foto: Press