fbpx

Ulaz besplatan: Dočekajte ljeto u Trešnji

Zagreb…

besplatan program– Završetak školske godine proslavite u Trešnji uz raznolik i besplatan program. Pogledajte predstavu, zavirite iza kulisa kazališta Trešnja, posjetite sat baleta i dobro se zabavite – pozivaju iz kazališta Trešnja.
Kako bi djeca provela kvalitetno vrijeme tijekom ljetnih školskih praznika, kazalište Trešnja otvara svoja vrata uz raznolik program i slobodan ulaz za sve zainteresirane.
U sklopu Dana otvorenih vrata, 16. i 17. lipnja, održat će se nagradni natječaj za male kreativce, izvest će se predstava Najotmjeniji div u gradu, nastala prema prekrasnoj priči Julije Donaldson, a posjetitelji će moći posjetiti sat baleta i sudjelovati u programu U kazalištu o kazalištu, te zaviriti u sve dijelove kazališta koji inače nisu dostupni javnosti.
Zbog ograničenog broja mjesta, ulaz na predstavu i program U kazalištu o kazalištu bit će omogućen uz predočenje kupona koji se sat vremena prije početka može preuzeti na blagajni kazališta.
Baletni ljetni kamp Trnoružica u Trešnji
besplatan programU prvom tjednu ljetnih školskih praznika u Trešnji će započeti ljetni baletni kamp Trnoružica u Trešnji. Prilika je to za sve malene ljubitelje baleta da se okušaju u plesu jer za upis na radionice nije potrebno predznanje. Pod vodstvom tri voditeljice iz Male performerske scene polaznici će se upoznati s klasikom baletne literature, Trnoružicom, P. I. Čajkovskoga, te naučiti koreografiju prilagođenu njihovom uzrastu.
Kamp će trajati od 18. do 21. lipnja. Za ogledni sat djevojčice će na dar dobiti baletni tutu i cvjetnu tijaru, a dječaci kostim princa.

Foto: Press