fbpx

Uz tombolu za publiku: Dodjela nagrada za najbolja ostvarenja

HNK Zajc…

Svečana sjednica kazališnog sabora, dodjela nagrada za najbolja ostvarenja prošle i predstavljanje nove sezone uz tombolu za publiku

Medijski pokrovitelj Scena.hr

uz tomboluNovu će sezonu, 2017/2018, intendant HNK Ivana pl. Zajca, ravnateljice i ravnatelji umjetničkih grana, Hrvatske i Talijanske drame, Opere i Baleta te članovi ansambala kao i voditelj pilot projekta Riječkog kazališta mladih ‘Kamov’ predstaviti vjernoj i novoj kazališnoj publici svih generacija na svečanoj sjednici Kazališnog sabora u četvrtak 14. rujna 2017. godine s početkom u 19.00 sati i to uz – tombolu!
S obzirom na to da da je publika odabrala najbolja umjetnička ostvarenja HNK Ivana pl. Zajca, najbolje predstave u cjelini i najbolja pojedinačna ostvarenja svih umjetničkih ansambala, i već time nagradila kazalište i kazališne umjetnike, sada kazalište nagrađuje svoju publiku.
Nagrade za najbolja umjetnička ostvarenja u riječkom Kazalištu prema odabiru publike dodijelit će dugogodišnji posjetitelji i prijatelji riječkog HNK.
Nakon svečane dodjele nagrada najboljima u prošloj sezoni, publika će ukratko saznati koji je to uzbudljivi naslovi i umjetnici očekuju u novoj sezoni riječkog Kazališta, a potom će iščekivati da se pročita baš njihov broj. Naime, svoj broj za tombolu moći će dobiti prilikom dolaska, u atriju Kazališta. Jedan posjetitelj – jedan broj. Nagrade koje se mogu osvojiti su plakati predstava, dio kostima, ulaznice za predstave, a najvrjednije nagrade bit će iskaznice za pretplatničke cikluse!
Ne dajte da vas zbune sabor i svečana sjednica – u posve opuštenoj atmosferi upoznajte se s programom Hrvatske drame, Opere i koncerata, Baleta, Talijanske drame i pilot projekta Riječko kazalište mladih „Kamov” i – iako je sjednica svečana, budite slobodni ne odjenuti se nužno svečano.
Igra i kazalište idu zajedno, ali jeste li ikada tombolu igrali u kazalištu?
Svi su pozvani, a ulaz je, naravno, slobodan!

Foto: Press