fbpx

Poslušajte: Sandi Cenov opjevao ljubav prema motorima!

Bajkerska…

Kako pjesma Bajkerska nikada nije ugledala svjetlo dana, odlučio sam je objaviti da dokažem koliko volim ta dva kotača, rekao je Sandi Cenov

Sandi Cenov– Svakodnevna vožnja na motoru mi je u ove korona dane došla kao najbolji ispušni ventil za nagomilanu depresiju. Divni proljetni dani provedeni na dva kotača, davali su mi prijeko potrebnu nadu da će se ipak sve ovo jednoga dana vratiti u normalu, u ljepotu koje nismo ni svjesni kad je konzumiramo bez ograničenja. Tu i tamo sreo bih nekog bajkera, koji bi me prepoznao i više su me puta pitali zašto ne napišem neku pjesmu o toj našoj strasti – a to su motori. Sjetio sam se pjesme “Bajkerska”, koju sam napisao još 2005. godine, te je otpjevao s frendom iz tog vremena, a to je Saša Tkalčević – bajker i prvi pobjednik hrvatskog Big Brother-a. Kako ta pjesma nikada nije ugledala svjetlo dana, odlučio sam je objaviti da dokažem koliko volim ta dva kotača, da o tome i pjesme pišem. Iako je pjesma snimljena prije petnaestak godina i dalje je jednako aktualna, pogotovo za zaljubljenike u motore, koji ovih proljetnih dana uživaju na svoja dva kotača – poručio je Sandi Cenov.
Sandi Cenov – Glazbenik i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, osvjedočeni romantičar, ali i veliki ljubitelj svijeta oktana, motora i automobila, godinama uspješno spaja svoje dvije ljubavi. Sandija Cenova, najčešće možete vidjeti na dva kotača, a svog ‘ljubimca’ ponosno pazi. Baš motori, ali i cijela njegova ekipa, inspirirali su ga da nas iznenadi nečim iz njegove glazbene ‘povijesti’.
‘Bajkerska’ je naslov pjesme koju je još davne 2005. snimio s prvim pobjednikom hrvatskog Big Brothera Sašom Tkalčevićem.
Kako zvuči ‘Bajkerska’ u izvedbi Sandija Cenova i Saše Tkalčevića, poslušajte u videu.
Sve ovo, uvod je u novo iznenađenje iz Sandijeve glazbene radionice, koje nas očekuje u narednim danima.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2uNY5mb70ME[/embedyt]