fbpx

Video: Stjepan Hauser sa zavodljivom Lolom

Zajedno sviraju…

Pijanistica i violončelist – dobitna kombinacija

Stjepan Hauser, Lola Astanova– Violončelo i klavir se prekrasno nadopunjuju, a pogotovo kad sviraš muziku iz filma La La Land – napisao je naš svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser ispod videa kojeg je objavio na društvenoj mreži.
U videu Stjepan Hauser i Lola Astanova sviraju skladbu iz filma La La Land. Lola Astanova je rusko-američka pijanistica koja je 2012. godina imala nastup i u Carnegie Hallu na gala koncertu kojem je domaćin bila dobitnica Oscara Julie Andrews, a koncert je održan pod pokroviteljstvom Donalda Trumpa.
Video je pregledan preko 40 tisuća puta uz brojne lajkove i komentare obožavatelja.
– Bit će Jelena ljubomorna; Prekrasno; Prekratko, trebamo više; Ovo je predivno – neki su od komentara obožavatelja ispod objave.
A Stjepana ćemo imati priliku gledati i na koncertu u Zagrebu, u petak 6. listopada, kad će imati solistički nastup uz Zagrebačku filharmoniju u Off ciklusu.
– Najemotivnije i najljepše glazbe ikad napisane – riječi su kojima je Stjepan najavio svoj solistički nastup u Zagrebu. A više o nadolazećem koncertu možete pročitati na linku.

Foto: Stjepan Hauser društvena mreža
Video:
https://www.instagram.com/p/BZoYsorlguu/?taken-by=hausercello