fbpx

FOTO: Dean Pelić: Pozdrav iz Beča!

Razglednica…

Dean PelićDean Pelić, poznati hrvatski maneken ove blagdane provodi u Beču. Modelingom se počeo baviti prije šest godina na nagovor prijateljice. Rođeni Umažanin sedam je godina živio u Zagrebu, a svoju je zagrebačku adresu zamijenio onom u Milanu. U razgovoru za portal Scena.hr Dean nam otkriva svoje planove u predstojećoj godini.
– Već godinama idem za Advent u Beč, ali ovo je prva Nova godina koju sam proslavio u Beču. Volim ovaj grad tako da sam na poziv rodbine i prijatelja da proslavimo doček u Beču bez razmišljanja spakirao stvari i krenuo. U isto vrijeme imam i neke poslovne dogovore ovdje u Austriji sa modnim agencijama tako da eto, uspio sam spojiti ugodno s korisnim.
Početak je godine pa moji agenti rade na ovogodišnjim aranžmanima, sve će se znati uskoro. A hoće li to opet biti Milano ili Istanbul, postoji i nova mogućnost da idem u Aziju, puno je to opcija, ali tek moram vidjet za koju ću se odlučiti. Puno sam snimao u posljednja dva mjesece i kampanje u Hrvatskoj i Sloveniji, a kampanja koju sam snimao ovo ljeto za Francuze trebala bi izaći uskoro. Planova i potražnje ima, bitno je samo da se radi, uživa i spaja ugodono s korisnim. Svim čitateljima portala Scena.hr sve najbolje za blagdane i do nove razglednice veliki pozdrav – zaključio je Dean.

Foto: Privatni album

Fotogalerija: [nggallery id=356]