Francuska noć u Lisinskom uz Can Can!
Piše: redakcija On 28 pro., 2015 At 03:34 PM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Čarobni glasovi sopranistica: Valentina Fijačko Kobić, Antonia Dunjko, Dolores Leko i mezzosopranistice Dubravke Šeparović Mušović

Francuska noćSredišnja svečanost dogodit će se i ovoga puta sutra, 29. prosinca 2015. godine s početkom u 19,30 sati, na koncertu s kojim slavimo otvorenje Lisinskog, od 1973. godine, istinske riznice kulturnih vrijednosti koje sustavno promiče i otvara za susrete s ostalim kulturama svijeta. Ove godine za Dan Dvorane: ‘Can Can’ ili ‘Francuska noć u Lisinskom‘. Uz Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića uživat ćete u čarima najbolje francuske glazbe. Od operete i opere do velikog simfonijskog zvuka francuskih majstora.
Čarobni glasovi sopranistica: Valentina Fijačko Kobić, Antonia Dunjko, Dolores Leko i mezzosopranistice Dubravke Šeparović Mušović osvojit će Vas interpretacijama Gounodove zaljubljene Margarete, Saint-Saënsove senzualne Dalile, erotične Manon Julesa Masseneta, virtuozne Olympie Jacquesa Offenbacha…i brojnim drugim čarima. Ljupke plesačice studia Escape pokrenut će Vas šarmantnim francuskim plesom Can Can-om iz Offenbachove operete Orfej u podzemlju sve uz Simfonijski orkestar Hrvatske radio televizije i pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića.
A poslije koncerta velika zabava u predvorjima Lisinskog uz legendarnog Miru Ungara & The Golden 60’s Revival.
– Dan Dvorane Lisinski, a o noći da ne govorimo, otvoren je za sve uzraste i sve ukuse, za sve ljude dobre volje, pa čak i za mrzovoljne. Oni to poslije našeg koncerta i zabave koja mu slijedi, sigurno više neće biti. Dođite i uvjerite se u to! – pozivaju organizatori.
Kakva završnica stare godine, kakav zamah za uspjehe u novoj – Francuska noć u Lisinskom!
Ulaznice po cijeni od 160/180/200 HRK mogu se kupiti na blagajni Dvorane ili online www.lisinski.hr

Foto: Press

comment closed