fbpx

Poslušajte: Službena James Bond pjesma za film ‘Spectra’!

007…

Writing’s on the Wall Sama Smitha nova je službena James Bond pjesma

James BondPoznati britanski glazbenik Sam Smith postao je najnoviji u nizu izvođača koji su snimili službenu James Bond pjesmu, ovaj put za nadolazeći akcijski spektakl ‘Spectre’. Pjesma ‘Writing’s on the Wall’ službeno je objavljena u petak. Autori pjesme ‘Writing’s on the Wall’ su Sam Smith i dobitnik prestižne nagrade Grammy Jimmy Napes. Radi se o prvoj James Bond pjesmi koju je snimio britanski muški solo glazbenik još od davne 1965. godine. Ovom prilikom Smith je James Bondizjavio: “Ovo je jedan od vrhunaca moje karijere. Počašćen sam što konačno mogu objaviti da sam ja taj koji izvodi James Bond pjesmu. Uzbuđen sam što sam postao dio ikonskog britanskog nasljeđa i što sam se pridružio nevjerojatnoj skupini autora od kojih su neki moja najveća glazbena inspiracija. Nadam se da ćete svi uživati u pjesmi jednako koliko sam ja uživao stvarajući je.“
Smithov glazbeni debi album In The Lonely Hour dosegnuo je prvo mjesto u Velikoj Britaniji i drugo u SAD-u, a od dana kada je objavljen pa sve do danas čak je pet pjesama dosegnulo prvo mjesto top ljestvica u Velikoj Britaniji. Sam album osvojio je četiri prestižne nagrade Grammy, tri Brit nagrade te šest MOBO nagrada.
Film ‘Spectre’ dvadeset i četvrti je po redu film o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu Jamesu Bondu kojeg je po četvrti put utjelovio poznati britanski glumac Daniel Craig. U hrvatska kina ‘Spectre’ stiže u četvrtak, 5. studenog 2015. godine.

Foto: Press
Audio: [vsw id=”FjuuXgWhD3E” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]