fbpx

Katarina Prnjak snima reklamu za tržište u Ukrajini!

Ekskluzivno…

Bivša Miss Hrvatske je za portal Scena.hr otkrila zašto se veseli snimanju reklame…

Katarina PrnjakKatarina Prnjak je na casting došla bolesna i potpuno iscrpljena. Puno lijepih djevojaka se prijavilo na casting i konkurencija je bila jaka pa je bivša Miss Hrvatske mislila da neće proći. No organizatori su odlučili da je upravo Katarina idealna djevojka za snimanje reklame. Tako je bivša misica dobila ponudu da snimi reklamu na temu Svjetskog nogometnog prvenstva za tržište u Ukrajini. Katarina se veseli snimanju reklame.
– Simpatično mi je što ću snimati s modelima različitih nacionalnosti i boje kože jer je reklama zamišljena kako smo svi ujedinjeni – otkrila je Katarina za portal Scena.hr. Manekenka je već snimila jako puno reklama za tržište u inozemstvu.
– Volim raditi za inozemna tržišta zato što uvijek primijetim neku razliku, steknem nova iskustva i svaki novi posao mi je izazov. Radila sam na nekoliko Katarina Prnjakprojekata i uvijek sam bila jako zadovoljna, tako da se nadam da ću i sada – ističe Katrina. Bivša misica nam je otkrila zašto je neke primamljive ponude odbila.
–  Da, odbila sam jer je na početku bio jedan dogovor, a kasnije se organizatori baš i nisu držali dogovora pa su krenuli s ‘malim korekcijama’, što ja jednostavno ne volim. Takvo ponašanje mi ne ulijeva povjerenje i nije ni profesionalno i neću raditi ako se ne možemo dogovoriti kao ljudi – objasnila je Katarina.

Foto: Branimir Boban