fbpx

Kristina Bradač za A’ BY A’MARIE

Kristina_Bradac_za_A_by_AmarieSvake sezone modna dizajnerica Anamarija Brkić ljubiteljice svog modnog rukopisa razveseli podlinijom A’ modnog branda A’MARIE. Upravo tako ovih dana na tržište je stigla najnovija proljeće/ljeto 2013. kolekcija A’, gdje se u ulozi modela nakon dugo vremena izbivanja s modne scene pojavljuje Kristina Bradač i na poseban način pokretom tijela i izrazom lica priča ovu modnu priču.

Izrazito nosiva i jednostavna kolekcija rađena je od najfinijih mikromodala, koji ovu kolekciju čine idealnim za nadolazeće tople dane. Moda u kojoj će uživati sve generacije odlikuje se ekološkim tkaninama od prirodne celuloze koja po svojim specifičnim karakteristikama predstavlja svojevrsnu ekskluzivu u novim tehnologijama obrade tkanina. Jedinstvena je to tkanina koja regulira tjelesnu temperaturu, meka i ugodna za kožu, stvara osjećaj svježine, jednostavna za održavanje i intenzivnih i postojanih boja.

Kolekcijom dominiraju haljine, tunike, kombinezoni nosivi na više načina idealni i za dan i za noć. Prepoznatljivi krojevi i detalji koji su Anamarijin zaštitni znak ni u ovoj jednostavnijoj kolekciji nisu izostavljeni i unatoč nižim cijenama i dalje ostaje vjerna kvalitetnim tkaninama.

KAMPANJA A’ BY A’MARIE
A’MARIE: Anamarija Brkić
Model: Kristina Bradač

Fotogalerija:[nggallery id=89]