fbpx

Pijanistica Naira Asatrian u Kneževu dvoru!

Dubrovnik…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Naira AsatrianDrugi koncert Jesenjeg glazbenog moskara, novog festivala Dubrovačkog simfonijskog orkestra na programu je danas 1. listopada. 2015. godine s početkom u 21,00 sat. Riječ je o recitalu pijanistice Naire Asatrian, armenske umjetnice koja već dugi niz godina živi i djeluje u Dubrovniku te svojim radom i trudom upotpunjuje kulturno bogatstvo grada. Održala je brojne samostalne koncerte diljem Hrvatske: Dvorana V. Lisinski, Glazbeni zavod i prostor FestivalAmadeo u Zagrebu, Knežev dvor i Sponza u Dubrovniku, zlatna dvorana Instituta za povjest u Zagrebu, atrij franjevačkog samostana na Hvaru, kazalište u Šibeniku, dvorana glazbene škole u Osijeku i u Karlovcu, muzej Mimara, atrij franjevačkog samostana u Sarajevu i drugi.
Naira Asatrian predsjednica je Društva Prijatelja Armenije u Dubrovniku, te organizira koncerte na kojima nastupaju umjetnici iz Armenije s ciljem zbližavanja armenskog i hrvatskog naroda.
Karte su dostupne online na portalu www.ulaznice.hr, u uredima Orkestra (Slanica), KICu Luža, turističko info centru Stradun, turističkoj agenciji Perla Adriatica, gift shopu Dubravka na Pilama, kao i na ulazu jedan sat prije početka koncerta pred Dvorom.

Program:
L. van Beethoven – Sonata br. 17 u d molu, ‘Tempest’ op. 31
R. Schumann – Sonata u g molu, op. 22
J. Brahms – Intemezzo br. 2, op. 119, Rapsodija br. 1, op.79

Foto: Press