Posao iz snova – Trener natjecateljica za izbore ljepote!
Piše: redakcija On 3 ožu., 2016 At 04:05 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Serijal…

Posao iz snovaŠarmantni trener je komedija bez scenarija koja prati simpatičnog ali zajedljivog Billa Alversona, koji pokušava uskladiti svoj urnebesni obiteljski život s intenzivnim poslovnim životom uspješnog odvjetnika i trenera za izbore ljepote.
Bill Alverson je najpoželjniji trener za izbore ljepote u SAD-u koji priprema potencijalne nositeljice lenti širom zemlje. Bill je inače poznati odvjetnik i vrlo angažiran otac troje djece.
Serijal ‘Šarmantni trener‘ slijedi Billa dok se upoznaje s natjecateljicama na izborima ljepote kako bi ih naučio kako odabrati pravu haljinu, održati savršen govor, pokazati svoje posebne talente i pravilno prošetati po pozornici. Ovo je pravi posao, do pobjede se ne dolazi samo s dobrom šminkom i visokim potpeticama. Bill se specijalizirao za pripremu natjecateljica za intervjue, koji su jedan od najvažnijih dijelova natjecanja. Ekstenzije za kosu i blještave haljine su najmani problem, ono što ne možete lažirati su pamet i pribranost. Billova misija je da tijekom sezone pripremi djevojke, i psihički i estetski, kako bi osvojile krunu.
Posao iz snovaBillovi savjeti se ne zaustavljaju samo ne natjecateljima ili klijentima koje zastupa u sudnici. Njegov iskren i otvoren pristup često izaziva vatromet u njegovu osobnom životu – osobito u interakciji s najužim krugom obitelji. On vodi diskusije sa sovjom snahom Helen Ann o tome što bi trebala jesti, piti i nositi za vrijeme trudnoće, drži predavanja svojoj najmlađoj kćeri Stelli o tome s kime bi trebala izlaziti. Najstarijem sinu i partneru Williamu propovijeda kako se postaviti u slučaju koji zastupaju. Bill se ne boji iznijeti i nametati mišljenje svojoj obitelji. No, bez obzira na sve, njegova je obitelj naučila kako je jedini način da prežive ako dobrom starom tatici uzvrate istom mjerom. Sve se to odvija samo kod kuće, jer u studiju oštri, izravni i duhoviti Bill, koji ima posao iz snova, od potencijalnih zvijezda izbora ljepote očekuje samo najbolje rezultate. Zabavite se uz Billa i TLC ponedjeljkom u 20,00 sati.

Foto: Press

comment closed