fbpx

Predstavljamo vam mladu dizajnericu Andreu Zvono!

Andrea_1

Dubrovčanka Andrea Zvono (22) dizajniranjem odjeće počela se baviti već nakon završene srednje škole. A nedavno je završila i talijansku školu mode i dizajna. Prvu modnu reviju imala je sa 17 godina. Surađivala je s brojnim poznatim manekenkama. Posebno joj je draga posljednja revija jer su gošće revije bile Fani Stipković i Sanja Duggan. Mlada dizajnerica otkrila nam je što je inspirira.

– Inspirira me čak i neki dobar film. Stalno imam nove ideje i čim dođu, stavim ih na papir – kaže Andrea. Dizajnerica u svojim kreacijama najčešće koristi saten i muslin. Andrea nam je i otkrila može li živjeti od dizajniranja odjeće.

–  Pa jako je teško. Treba puno muke i rada da bi se moglo sve ‘izgurati’, ali volim svoj posao tako da mi zarada još nije toliko važna. Nema sretnije žene od mene kad vidim neku djevojku u mojoj kreaciji. No mogu reći da sam zadovoljna jer se moje kreacije nose i to ne samo u Dubrovniku već i u Splitu, Zagrebu, Imotskom, Korčuli, a jedna je čak otišla za Švicarsku – priča Andrea čije kreacije možete pogledati stranici: Andrea Zvono Dizajn.