fbpx

Wedding EXPO ovaj vikend otvara svoja vrata!

Wedding City…

Wedding EXPONajveći sajam vjenčanja u regiji, četvrti Wedding EXPO ovaj vikend otvara svoja vrata i nudi budućim mladencima apsolutno sve što je potrebno za najsretniji dan u životu. Zlatari, slastičari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, cvjećari, dizajneri papirne galanterije, vizažisti, frizeri, bendovi, plesne škole i još mnogi drugi predstavit će se u najboljem izdanju i s bogatim sajamskim popustima. Mladenke će najviše zanimati vjenčanice, a njih će biti u izobilju – više od 20 salona izložit će najnovije kolekcije u kojima će se pronaći modeli za svačiji ukus i, što je najvažnije, za svačiji džep!
Wedding EXPOWestgate će se i ovaj put pokazati kao sjajan domaćin: besplatan ulaz i parking, besplatan prijevoz iz Zagreba i Zaprešića, fantastična podrška s pratećim ugostiteljskim sadržajima te Late Night Shopping koji će posjetiteljima sajma ponuditi i atraktivne popuste u brojnim trgovinama. Posebna poslastica sajma je svečana revija koja će se u subotu popodne održati u Wedding Cityju i na kojoj će se predstaviti vrhunski brendovi poput Ane Milani i Maggie Sottero.
Najveći broj vjenčanica na jednome mjestu!
Wedding EXPO se održava u veljači i listopadu, a u Wedding Cityju je 365 dana u godini sajam vjenčanja! Na više od 750 četvornih metara smjestile su se stotine vjenčanica, još toliko svečanih haljina potom cipele, torbice, nakit, oprema za krstitke i, naravno, muška odijela, košulje i kravate.
Megastore Wedding City nije samo mjesto na kojem ćete pronaći najveći broj vjenčanica i najbogatiji izbor svjetskih i domaćih brendova već i jedini salon koji radi subotom i nedjeljom do 21,00 sat.
Ponos ovog najvećeg konceptualnog salona je ekskluzivni brend Ana Milani, a u subotu 22. veljače na svečanoj reviji u sklopu Wedding EXPO-a bit će predstavljena fenomenalna nova kolekcija.

Foto: Press Scena.hr